Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FRESH TEDDY Antibakteriál gyerekmatrac (8 cm)

23.423 Ft 21.081 Ft
10%
Az akció időtartama: 2021. 09. 01. - 2021. 11. 02.
Méret:
Menny.:db

A kismamák és védőnők "tökéletes gyerekmatrac" elképzelése alapján

 

Gyermeked zavartalan alvásához elengedhetetlen, hogy kényelmes matracon aludjon. Az ideális gyerekmatrac kiválasztásához foglalj időpontot matracpróbára és találd meg gyermeked első álommatracát.

 

Időpontot foglalok matracpróbára  

 

Cikkszám: 47026 TEDDY060X120/8

Termékleírás

ÁLOM FRESH ANTIBAKTERIÁLIS Gyerekmatrac, 0-5 éves korig

Ilyen a tökéletes gyerekmatrac!

Álom gyerekmatrac 8 cm antibakteriális FreshCell hideghabból:
vastagságának köszönhetően a gyengébb teljesítményű légzésfigyelőkkel is kompatibilis, így a szülők is nyugodtak lehetnek.

 

 

Megkérdeztük a védőnőket és kismamákat, hogy milyen matracot adnának szívesen minden gyermeknek, illetve gyermeküknek.

Ők elmondták, mi elkészítettük!

 

 

Legyen megbízható alapanyagokból a gyerekmatrac

 

Állandó beszállítónkhoz, az egyik legnagyobb európai konszern magyar alapanyag- gyártójához fordultunk, hogy segítsenek egy általuk már ismert, jól bevált hab kiválasztásában. Olyan habot kerestünk, ami már bizonyított, megfelelő tanúsítványokkal rendelkezik, folyamatosan ellenőrzik a minőségét.

 

Védekezzünk az asztma kialakulását segítő poratkák és bakteriális és mikro gombák ellen!

Elsőre ez a feladat tűnt a legnehezebbnek, de szakértőink azonnal a FreshCELL antibakteriális hideghabot ajánlották a termékfejlesztői csapatunknak. A FreshCELL antibakteriális hideghabokban lévő speciális Ultra-Fresh anyag teljes körű megoldást nyújt, higiénikus és atkamentes környezetet biztosít.

 

 

"Az allergiamentes kényelem"

 

Az antibakteriális hab nem más, mint alkalmazkodás a megváltozott életkörülményekhez.

Ezek a speciális habok a világszintű fejlesztő laboratóriumok kutatási eredményeit ötvözik a professzionális habgyártás technológiájával.
Az antibakteriális FreshCELL hab fizikai tulajdonságaiban teljes mértékben megfelel a hideghaboknak, viszont egy apró, de nagyon fontos eltérés van közöttük.

 

Ultra-Fresh

 

Az antiallergén hatás

A világ számos egészségügyi szakembere egyetért abban, hogy az allergia korunk kiemelkedő egészségügyi problémájává vált. A különböző használati tárgyainkon - kiemelten kapcsolódva az alváskultúrához - , különböző nem kívánatos élőlények telepedhetnek meg. Hatásukra a matracmagoknak kellemetlen szaga lehet és elszíneződhet. Esetenként csúszós vagy penészes bevonat képződhet rajta, anyaga elbomolhat vagy akár egészségre ártalmas is lehet.


Számtalan terméket hirdetnek antiallergénnek, de komplex hatásos védelem nem volt az alapanyagokban a FreshCELL megjelenéséig. A FreshCELL antibakteriális hideghabokban lévő speciális Ultra-Fresh adalékanyag azonban teljes körű megoldást nyújt. Higiénikus és atkamentes környezet biztosít.

 

Az Ultra-Fresh-sel kezelt, „nem impregnált” antibakteriális hab antibakteriális, mikro gomba és poratka ellenes. A poratka elleni hatása segíti az asztma és allergiás megbetegedések kezelését. Megszakítja az atkák táplálkozási ciklusát, megakadályozza a lehullott bőrdarabkák bakteriális és mikro gombák általi lebomlását. Független tanulmányok igazolják a FreshCELL hatékonyságát, és nem tartalmaz semmilyen káros anyagot.


A FreshCELL alapanyagok barátságtalan környezetet teremtenek az élősködők számára. Ezen alapanyagból gyártott matracok nem gyógyítanak, de kiemelt részét képezik egy általános „Home-care” otthoni asztma és allergiaellenes programnak.
Az antibakteriális hatás tartós higiéniát, kellemes illatot és ideális alvási mikroklímát biztosít. Lenyűgöző tulajdonságai miatt a legkeresettebb anyagok a matrac ipar számára.

Az alábbi videókban jól látszik, hogy a hagyományos habra rátelepszik a penész és a gomba (első videó), míg a Ultra-Fresh technológiával kezelt habra nem (második videó).

 

 

Legyen rugalmas, de ne süllyedjen bele a gyerekmatracba a gyermek

 

A habsűrűség kiválasztásának folyamán ezeket a tényezőket is maximálisan figyelembe vettük, ezért esett a választás az EN ISO 845 minősítésű, 33k g/m3 sűrűségű hideghabra, aminek a rugalmassági mutatója az ISO 8307 minősítésnek megfelelő mérés alapján 53%.

 

 

Megfelelő vastagságú legyen a gyerekmatrac


Fontos, hogy légzésfigyelő biztosan tudjon üzemelni és a gyermekmatrac a gyermek különböző fejlődési szakaszaihoz igazodjon.

Az ÁLOM FRESH ANTIBAKTERIÁLIS gyerekmatrac vastagságát ezért - maradéktalanul figyelembe véve a gyermekek egészséges fejlődését, illetve a leggyengébb légzésfigyelők teljesítményét - 8 cm-ben határoztuk meg.

A javaslat teljes egészében az igényekhez igazodva az alábbi márványmintás, rendkívül jól szellőző és magas rugalmassággal rendelkező Ultra-Fresh antiallergén hideghabra esett.

 

Álom Fresh antibakteriális hideghab gyerekmatrac felépítése

 

  • 18 cm vastag, 33 kg/m3 habsűrűségű FreshCell hideghab
  •  

Space és Teddy textil, a tökéletes tisztaságért és szellőzésért

 

A matrac Space és Teddy huzata friss, üde és higiénikus pihenést kínál! A luxus érzetű, kellemes tapintású huzat gyengéden kényezteti kisbabád bőrét pihenés közben. Egyedi kialakítása, levarrt mintázata esztétikailag is megnyerővé varázsolja az Álom gyerekmatracot. A Space és Teddy huzat hőszabályzó képessége a testből áradó verejtéket hatékonyan szívja (nedvszívása négyszer akkora, mint a pamutnak!) és vezeti el.


Tehát ez egy lélegző anyag, mely 
nyáron hűt, télen pedig fűt. Gyerekmatracunk tökéletes légáteresztő tulajdonságú, így a matrac nem penészedik. Az optimális klíma verejtékmentes éjszakákat, friss és vidám ébredést biztosít gyermeked számára, ráadásul a Space és Teddy huzat is ellenáll a gombáknak, baktériumoknak és más élősködőknek. Antibakteriális hatású, így szívből ajánljuk csecsemőknek és kisgyermekeknek!

 

 

Egyéb információk az Álom Fresh antibakteriális gyerekmatraccal kapcsolatban:

 

  • >100% pénzvisszafizetési garancia 
  • >5 év garancia
  • >0-5 éves korig
  • >Ingyenes házhozszállítás
  • >rugalmas, 33 kg/m3 sűrűségű FreshCell hideghab
  • >8 cm vastagság: a leggyengébb légzésfigyelőkkel is használható
  • >Levehető, 60 C°-on mosható huzat
  • >Már ma nálad lehet!

 

Nézd meg személyesen!

Szinte adja magát, hogy matracot a matracboltból vegyél. Miért tennél másképp gyerekmatrac esetén? A Matrackuckó szakértője segít az ideális gyerekmatrac megtalálásában, ráadásul pénzvisszafizetési garanciát is kínálunk személyes "próba" esetén, így nincs semmi kockázatod.

Időpontot foglalok matracpróbára  

Termék paraméterek

Matrac típusa: gyerekmatracok
Egyedi méretre gyártható igen
Szállítási idő 1-2 nap
Magasság 8cm
Rétegek száma 1
Matrac belső 33 kg/m3 FreshCell antibakteriális hideghab
Átszellőző alapanyagok igen
Átfordíthatóság átfordítható
Huzatvariációk 2 féle
Huzat moshatósága teljes huzat, 60 ⁰C
Egészségpénztárra elszámolható igen
Termékgarancia 5 év
Garancia a huzatra 2 év
Pénzvisszafizetési garancia igen
Ingyenes házhozszállítás igen
Hűségpont 4 pont
Származási hely Magyarország
Gyártó Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat HAVITU BT.

Amit még érdemes tudnod

Biztonságos termék, levehető, mosható huzattal


Az Álom Fresh antibakteriális gyerekmatrac mind huzatában, mind habjában teljesen biztonságos, egészségkárosító hatása nincsen. Erről tanúskodik a mellé járó Oeko-Tex 100-as és a Certipur igazolás is. A matrac nem csak az Uniós előírásoknak felel meg, de teljesíti az USA szabályozásának a CPSIA-nek (Consumer Product Safety Improvement Act) a feltételeit is.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nektek készítjük, Magyarországon
Az Álom Fresh antibakteriális gyerekmatrac – az összes Álommatrachoz hasonlóan – magyar termék. A matrac magját képező hideghabot Miskolc mellett, Sajóbábonyban gyártják, míg a huzatot Érsekcsanádon varrjuk a Hahn család műhelyében. Egyedül a huzat alapanyagát importáljuk Belgiumból – mert ebben ők a legjobbak :)
Ismerj meg minket közelebbről: nézd meg a videónkat, vagy tedd próbára matracainkat a legközelebbi alvásszaküzletünkben.

 

Pénzvisszafizetési Garancia
Az ördög nem alszik – nálunk még nem vett matracot,de hogy ez így is maradjon, a matracunkhoz 30 éjszakán át 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk.
 
 
Egészségpénztárra elszámolható
Azaz készpénz nélkül megveheted. Ráadásul garantáljuk, hogy a pénztár a Matrackuckó számláját elfogadja (ha nem, mi fizetünk helyetted).
 
 
Ingyen kiszállítjuk
Hogy megédesítsük az ajánlatukat, a matracodat ingyen kiszállítjuk az ország bármely pontjára, akár 24 órán belül.
 

Hasonló termékek

ÁLOM BAMBOO gyerekmatrac (12 cm)

22.824 Ft 20.542 Ft

Valódi kényelem és biztonság a legkisebbeknek

 

Gyermeked zavartalan alvásához elengedhetetlen, hogy kényelmes matracon aludjon. Az ideális gyerekmatrac kiválasztásához foglalj időpontot matracpróbára, és találd meg gyermeked első álommatracát.

 

Időpontot foglalok matracpróbára  

 

ÁLOM TEDDY gyerekmatrac (12 cm)

23.423 Ft 21.081 Ft

Valódi kényelem és biztonság a legkisebbeknek

 

Gyermeked zavartalan alvásához elengedhetetlen, hogy kényelmes matracon aludjon. Az ideális gyerekmatrac kiválasztásához foglalj időpontot matracpróbára, és találd meg gyermeked első álommatracát.

 

Időpontot foglalok matracpróbára  

 

FRESH SPACE Antibakteriál gyerekmatrac (8 cm)

23.423 Ft 21.081 Ft

A kismamák és védőnők "tökéletes gyerekmatrac" elképzelése alapján

 

Gyermeked zavartalan alvásához elengedhetetlen, hogy kényelmes matracon aludjon. Az ideális gyerekmatrac kiválasztásához foglalj időpontot matracpróbára és találd meg gyermeked első álommatracát.

 

Időpontot foglalok matracpróbára  

 

ÁLOM SPACE gyerekmatrac (12 cm)

23.423 Ft 21.081 Ft

Valódi kényelem és biztonság a legkisebbeknek

 

Gyermeked zavartalan alvásához elengedhetetlen, hogy kényelmes matracon aludjon. Az ideális gyerekmatrac kiválasztásához foglalj időpontot matracpróbára, és találd meg gyermeked első álommatracát.

 

Időpontot foglalok matracpróbára