Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Disney termékek

 

A Disney  termékek - a varázslat birodalma

Minden animáció egy olyan világba repít el bennünket, ahová feltöltődni jár a lélek. Ezek a termékek nem csupán mesefigurákat ábrázolnak, hanem hősöket egy csodavilágból. Ki ne ismerné Mickeyt, aki tanítja a piciket? A folyton filozofáló Micimackót és barátait? Na és ott van még Villám McQueen, aki csak úgy szaggatja maga alatt az asztfaltot…  A sor hosszú, mint Aranyhaj haja, és most nincs velünk az erő, hogy mindenkit felsoroljunk. Ők nem csak karakterek, hősök, de a kicsik – és a felnőttek- tanítói is egyben. Példaképek, akiket a Disney világa hozott be az életünkbe.

A gyermekek egyszerűen megnyugszanak, ha kedvencük ,, velük van” vigyáz rá. Ezért előszeretettel választják az ágyneműket, szőnyegeket, függönyöket, amelyeken ők vannak. A Disney kínálatában minden gyermekszoba egy valóságos béke szigetévé lesz.

A terkékekre kattintva más mesefigurával ellátott darab is választható!

Rendezés:

Disney szőnyeg, Disney ágyneműhuzat, Disney párna, Disney függöny - a Matrackuckónál 

Egy rajzfilm figurás termék igazi otthonos közeget teremt a gyerekszobában. Amellett, hogy stílusos, sosem megy ki a divatból. Sőt! A felnőttek közt is sokan rajonganak értük. A Disney mesehősök között mindig vannak éppen divatos, és felkapott karakterek, illetve a régi klasszikusok, kiknek népszerűsége töretlen! A kínálat folyamatosan bővül, hiszen már hozzájuk tartozik a Star Wars, és a Marvel klasszikusok is. 

Rakj össze egy kollekciót!

Ahhoz, hogy egy kisgyerek jól érezze magát a szobájában, fontos, hogy megteremtsünk neki egy olyan atmoszférát, melyben szeret játszani, jót alszik, és komfortosan érzi magát. Ha minden vacsinál és ebédnél alig tudjuk kihívni a szobájából, akkor valószínűleg sikerrel jártunk. A Disney termékekből kapható kínálatunkban azonos mintával: gyermek ágyneműhuzat, szőnyeg, párna és függöny is. Ezzel egy egységes designt lehet összerakni egy adott helyiségben. 

Disney függöny

Az házat otthonná teszik. Kiválasztásánál szem előtt kell tartani a fal, a berendezések, és a kiegészítők színét, stílusát. Ezeknél a termékeknél választhatunk a következő mintákból : Jégvarázs, Mickey, Minnie, Micimackó, és a Disney hercegnők kollekciója.

Disney Ágyeműhuzat : baby és felnőtt

Az ágyneműhuzat kiválasztásánál két út áll előttünk: az egyik, hogy a szoba designjába illeszkedő darabok közül választunk. A másik, (és ezt javasoljuk egyébként) hogy a kicsi kedvencét választjuk, színtől és mindentől eltekintve. Tapasztalatunk az, hogy a gyerekek sokkal szívesebben mennek aludni, ha a kedvenc mesehősükből készült szettben hajthatják le a fejüket. Jelenleg (a kínálat folyamatosan bővül) ezek a minták elérhetőek: bosszúállók, pókember, verdák, jégvarázs, bambi, star wars, micimackó

Disney párna

A párnákat magukkal tudják vinni bárhová. Stresszhelyzetben megnyugtató lehet, és vannak olyan gyerekek is, akik plüssállat helyett ezt választják. Sőt! Nem tudnak a kedvencük nélkül aludni. A párnánál különösen fontos, hogy a gyerek válassza ki magának a számára leginkább tetsző darabot, különben sírás lesz. :) 

Disney szőnyeg

A szőnyeg egy szoba berendezésénél az utolsó simítások között szokott lenni, de annál fontosabb szerepe van az összkép kialakulásában. A minta, a szín, és a méret kiválasztása a legfontosabb. Érdemes végiggörgetni a kínálatot, hiszen egy mesének gyakran elérhető kislányos, és kisfiús verziója is.