Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fedőmatracok

Sleepfriendly Product/Alvásbarát termék minősítést kaptak a Matrackuckó matracai a Magyar Alvás Szövetségtől!

A fedőmatracok komfortosabbá teszik a fekhelyedet, új szintre emelik az alvásod minőségét. A matracod kisimultabb lesz, az éjszakáid pedig pihentetőbbek. Ezen termékeknél is szeretnénk hangsúlyozni: kulcs fontosságú, hogy kipróbáld, mielőtt megvásárolod, hiszen így érezheted, hogy melyik idomul tökéletesen tested vonalához, illetve alvási pozíciódhoz. Alvásszaküzleteinkben készséges eladóink várnak rád.

Összesen 11 fajta fedőmatrac áll rendelkezésedre. Nálunk a hagyományos memory fedőmatracok mellett megtalálod a lélegző, tökéletes átszellőzésű Cellpur® memory -t, EMC és hideg HR hab fedőmatracokat is, melyeknek nagyon erős a szakítószilárdsága.

Elérhetőek standard méretekben, illetve lehetőséged van egyedi méreteket is vásárolni.

Fontos megjegyeznünk azonban, hogy a kigödrösödött, kifeküdt fekhelyedet nem fogja tudni megváltani egy fedőmatrac. Azért, mert formakövető, így a más meglévő gödröket eltüntetni nem tudja. Ilyen esetekben új matracra lesz szükséged, nem fedőmatracra.

A fedőmatracokra 2 év garancia, és ingyen szállítás vonatkozik. Egészségpénztárral fizetnél? Van rá lehetőséged!

 

Rendezés:

GREEN PREMIUM fedőmatrac (6cm)

44.732 Ft
Várható szállítás: 2023. október 03.

GREEN fedőmatrac (4cm)

33.883 Ft
Várható szállítás: 2023. október 03.

AQUMA CELLPUR® fedőmatrac (4cm)

71.136 Ft 42.682 Ft
Várható szállítás: 2023. október 03.

MEMORY fedőmatrac (4cm)

43.536 Ft
Várható szállítás: 2023. november 06.

SILVER EMC® LIGHT fedőmatrac (4cm)

62.256 Ft
Várható szállítás: 2023. november 06.

MENTA CELLPUR® fedőmatrac (4cm)

71.136 Ft 42.682 Ft
Várható szállítás: 2023. október 03.

BLUE fedőmatrac (4cm)

37.722 Ft
Várható szállítás: 2023. október 03.

SILVER EMC® HARD fedőmatrac (4cm)

62.256 Ft
Várható szállítás: 2023. november 06.

Mire jó a fedőmatrac?

Fedőmatracra nem mindenkinek van szüksége, de lehet, hogy a te prémium minőségű alvásodhoz csak ez a termék hiányzik. Ha definiálni kellene, azt mondanám, hogy a fedőmatrac egy kényelmi réteg, amely a matrac és a lepedő között bújik meg. Tökéletes megoldás arra, ha a matracod túl kemény, vagy már nem adja azt a komfortérzetet, amire szükséged van. A fedőmatrac nem fogja megmenteni a rossz matracot, de átmeneti megoldást nyújt addig, amíg nem tudsz újat vásárolni.

Ha jól választasz, csak nyerhetsz vele!

A fedőmatrac jó, és pénztárcabarát megoldás, ha a már meglévő matracod felületét szeretnéd puhábbá, komfortosabbá varázsolni. Segít a matrac élettartamának növelésében, hiszen általa nem érintkezünk közvetlenül a matracunk felületével. Magába szívja a verejtéket, és nagy hőfokon mosható a huzat. Megoldást jelenthet azon vásárlóinknak is, akik két egyszemélyes matracot vásároltak, de érzik a két matrac közötti rést. A fedőmatrac ezt kiegyenlíti, és egységessé teszi a matracok felületét. 

Plusz pont, hogy képes csökkenteni a mozgási súrlódásból adódó felületi rezgéseket, ezért pároknak nagyon hasznos lehet. Ahogy matracaink is, a fedőmatracok is levehető, mosható huzattal készülnek, lehetővé téve a tökéletes alvás higiéniát.

A memóriahabos fedőmatracokat...

A legnépszerűbb fedőmatracok a piacon. Kifejezetten ajánljuk fázós vásárlóinknak, alvási hőmérsékletük stabilizálása érdekében. A gyulladásban lévő izületekre is jó hatással van, de semmiképp nem végleges megoldás, a matracvásárlás helyett. 

Hasznos lehet ha veszünk egyet akkor is, ha nem állandó használatra tervezzük. Vendégek betoppanása esetén nem kell többé törni a fejünket, hogy hol is fognak aludni. Egy fedőmatrac segítségével a kanapé is kényelmes lesz nekik. Sátorozások, kempingezések alkalmával is kötelező tartozék, hiszen kényelmes, és nem fogunk megfázni a hideg talajon. Albérletben, és kollégiumokban is elengedhetetlen kellék, hiszen ki ne szeretné végre kialudni magát?

A Matrackuckónál kapható: Memória hab fedőmatrac

                                        Hideghab fedőmatrac

                                       Cellpur memory fedőmatracok

Mielőtt döntenél, próbáld ki!

Akkora választék van a matrac piacon, hogy a legtöbb boltban csak összezavarodnak a vásárlók. A Matrackuckónál viszont megismerjük a vásárlói igényeket, figyelembe vesszük az alvási szokásokat, a testalkatot, és ennek megfelelően ajánljuk a megfelelő fedőmatracot az érdeklődőnek. 

Mi a különbség a fedőmatrac, és a matracvédő között

Furcsán hangozhat a kérdés, de többször is találkoztunk vele. A két termék teljesen más rendeltetésre hivatott. A matracvédő arra való, hogy megvédje a foltoktól a matracot, vékonyabb az anyag, jóval olcsóbb, hiszen lényegében egy paplanra hasonlít, nem változtat a matrac komfortérzetén. 

A fedőmatrac pedig legalább 4 cm vastag, de általában 6. Anyagát tekintve memóriahab vagy latex, hazánkban ezek az elterjedtebb megoldások. Kifejezetten a komfortérzet javítására szolgál, puhít. A foltoktól ez is megvédi a matracot, viszont nem mosható az egész termék, csak a huzata.