Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fenyő ágyvázak

Masszív, strapabíró fenyőágyat keresel? Valódi borovi fenyőből készülő modelljeinkben nem fogsz csalódni. Legyen szó ágyneműtartós, fix, vagy emeletes ágyról, nálunk megtalálod a legjobbat! Ráadásul nem csak ágyvázat kapsz, hanem az ágyrácsot is hozzá, amely szintén borovi fenyőből készült!

Ha nem sikerült kiválasztanod a számodra legideálisabb fenyő ágyvázat, akkor olvasd el átfogó blogbejegyzésünket itt találodKérdés esetén keresd fel magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkat, vagy látogass el Alvásszaküzleteink egyikébe.

Ha nem szeretnél bajlódni a szereléssel, választhatod profi kollégáink szolgáltatásait. Erről itt tudsz tájékozódni : katt.

Ha szívesen olvasnál a témában akkor nézz rá blogunkra : Fenyő ágy választási tanácsok | Fenyő ágy videóink  |  Fenyő és egyéb fa bútor alapanyagok | Fenyőbútor

 

Rendezés:

HENRIK fenyő ágyváz bordasorral 90x200cm

79.189 Ft
Várható szállítás: 2023. október 09.

HELSINKI fenyő ágyneműtartó 189x68x18cm

41.399 Ft
Várható szállítás: 2023. október 09.

VÁGY fenyő ágyváz bordasorral 90x200cm

132.199 Ft
Várható szállítás: 2023. október 09.

BORÓKA fenyő ágyvázbordasorral 90x200cm

75.852 Ft
Várható szállítás: 2023. október 09.

A fenyő ágyak népszerűsége napjainkban is töretlen. Ennek az az oka, hogy masszívak, tartósak és  nem utolsó sorban szépek. Ha elmész egy fenyőbútort értékesítő szaküzletbe, akkor rögtön érezni fogod, hogy friss fenyő illat terjeng a levegőben. Akárcsak egy északi fenyőerdőben. Az extrém terhelhetőség és az akár több évtizedes élettartam - megfelelő használat és ápolás mellett - a fenyő ágy egyszerű, masszív letisztultságával rabolja el a szíved. Természetközeli hangulatot teremt a hálószobádban. Emellett nem elhanyagolható, hogy ár-érték arányban nagyon kedvezőek ezek az árak.

Fenyő ágy gyártásánál a legnépszerűbb alapanyag az erdeifenyő, vagy más nevén a borovi fenyő. Igénytelen, strapabíró fenyőfaj. Emellett szilárd és rugalmas. Szép az erezete emiatt emelkedik a fenyőfajták közt a dobogó legfelső fokára került. 

Tömör a szerkezete, magas a gyantatartalma miatt ugyanis erősebb és tartósabb, a jegenyénél és a lucnál. Nagyon fontos az is, hogy honnan származik az alapanyag: a skandináv borovi fenyő a zord éghajlaton lassabban nő, ezért sokkal ellenállóbb és erősebb, mint a román vagy a bolgár. A borovi fenyő áyvázak bitang strapabíróak, és az élettartamuk a keményfákéval egyenértékű. Szerintünk ez a legjobb választás. A magyar piacon elérhető fenyőből késdzült ágyak nagy százaléka borovi fenyőből készül. Az alapanyag nem a legfontosabb tényező, sok mást is figyelembe kell majd venned a választáskor. A vásárlásnál érdeklődd meg a keredkedőtől, hogy az ágy tömör borovi fenyő, vagy csak fenyő színkóddal ellátott furnér, vagy bútorlap. 

Töltsd le fenyő ágy vásárlási kisokosunkat!  Bútorainkat borovi fenyőből gyártjuk. Amiről köztudott, hogy a bútoripar Herkulesének is lehetne őket nevezni: masszívak, erősek, strapabíróak és örök darabok. A fenyőillatuk igazi melegséget varázsol otthonodba. Élvezd a cseppnyi természetet a négy fal között.  Fenyő ágy választási tanácsok | Fenyő ágy videóink  |  Fenyő és egyéb fa bútor alapanyagok | Fenyőbútor A linkekre kattintva fenyő bútor blogkategriánkban találod magadat. 

Íme az egyik legnépszerűbb tartalmunk a kategóriában : Fa típusok, fafajták, avagy milyen fából készüljön a bútor?