Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ágyneműtartós fenyő ágyak

Skandináv borovi fenyőből készült ágyneműtartós ágyaink igazi monstrumok. Ha a természet erejére vagy kíváncsi tekintsd meg ebben a kategóriában termékeinket. 

A két legmasszívabb harcosunk a szexbiztos Vágy ágy, és a Henrik. Minkét produktum ágyneműtartója ki tud váltani egy szekrényt, a hálószobádban. Egy 2013-as Passat kombi csomagtartója 603 literes. Egy átlagos 2 ajtós szekrényé 750-800 literes. A Vágy ágy ágyneműtartója 1080, a Henriké 720 literes. Ágyneműtartóidat, paplanjaidat nyugodt szívvel tárolhatod benne (vagy bármi mást).

Fenyő ágyainkhoz ajándékba kapod tőlünk - a szintén borovi fenyőből készült - bordasort, ás a gázdugattyúkat, ez nem kerül plusz költségbe. Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk. Ha nem szeretsz/tudsz szerelni, választhatod szolgáltatásainkat, amelyekről itt tudsz tájékozódni: szerelést kérek.

 

 

Rendezés:

Az ágyneműtartós fenyő ágy, mely úgy néz ki, mint egy doboz, vagy szekrény. Nagyon sokan tartanak benne szezonális ruhadarabokat, ágyneműket plusz paplanokat, stb. A Matrackuckó ágyneműtartós ágyai igazi legendának számítanak. Nézzük csak meg a Szexbiztos Vágy ágyat, ami már országszerte széles körben ismert. Minden fenyő ágyunk bordája olyan erős, hogy egyenként elbír 100 kg-ot. Emellett az ágyneműtartójuk egy kombi passat csomagtartójának méreteit is űbereli.   A legtöbb ilyen ágy a fenék kivitele miatt súlyban korlátlanul pakolható. Fenyő ágy - milyet válasszunk? Olvasd el kisokosunkat!

Több anyag, erősebb és tartósabb szerkezet jellemzi. Középen egy masszív fenyőből készült deszkán fekszik fel a földre, ezért akkor sem esik baja, ha ide-oda vonszolod a szobában. Az ágyneműtartóhoz a fekvőkeret felnyitásával juthatunk hozzá. Ezért sokkal tágasabb a pakolhatós része, mint a fix ágyvázanak, és nincs szükséged plusz helyre a hálószobában. Az is tény azonban, hogy a zárt szerkezet előnytelen a szellőzés szempontjából., ezért időnként nyissuk fel.

A gázrugós, azaz – más néven gázteleszkóp, ezt a technikát használják a legtöbb kocsi csomagtartójának nyitásánál – könnyebb felnyitni, mint a hagyományos ruósakat,és a nyikorgó hangot sem adják ki, így mindenképpen érdemes ezt a megoldást előnyben részesíteni.