Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fix fenyő ágyak

Ha egy nagy teherbírású fenyő ágyat keresel, amely akár több generációt is kiszolgál, akkor ajánljuk figyelmedbe skandináv borovi fenyőből készült fenyő ágyainkat.

Minden fenyő ágykeret ágyráccsal együtt vásárolható meg. A bordasor ajándék a termék mellé, és szintén borovi fenyőből készült, nem spóroltuk ki az alapanyagot belőle. A Vágy ágy és a Henrik ágyrácsai külön előadást megérnének, ezért termékleírásainkat alaposan olvasd el, tátva marad a szád!

Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk. Ha nem szeretsz/tudsz szerelni, választhatod szolgáltatásainkat, amelyekről itt tudsz tájékozódni: szerelést kérek.

Rendezés:

HENRIK fenyő ágyváz bordasorral 90x200cm

79.189 Ft
Várható szállítás: 2023. október 10.

VÁGY fenyő ágyváz bordasorral 90x200cm

132.199 Ft
Várható szállítás: 2023. október 10.

BORÓKA fenyő ágyvázbordasorral 90x200cm

75.852 Ft
Várható szállítás: 2023. október 10.

Az ágyneműtartó nélküli, megszokott küllemű fenyő ágyak kevesebb alapanyagot tartalmaznak, ezért picit gyengébbek, mint az ágyneműtartós darabok. A középső merevítés egy lécből, és az erre csavarozott lábakból áll össze, ezért húzgálni óvatosan kell, mert a földön tologatva kitörhet az ágyak lába.

A fix fenyő ágyak több helyet foglalnak, ugyanis ha pakolóhelyre lesz szükséged, akkor ágyneműtartó fiókot vásárolhatsz hozzá. Ezekben azért közel sem annyi a hely, mint egy keretben. Nagy előnyük, hogy remekül szellőznek, és könnyebben tudjuk takarítani. Padlófűtéses szobába ajánlott ilyet választani.

100 évvel korábban a fenyő ágyak  mondhatjuk, hogy ácsszerkezetek voltak. Itt a funkcionalitás volt a fókuszban.  Akár egy emberöltőt is kibírtak. Az idő múlásával a megmunkálási metódusok, illesztések, csapolások és a felületkezelés finomodtak.

Mára már a lapokra szedhető fenyő ágyakra is mondhatjuk, hogy karbantartás mellett évtizedekig használhatóak. Természetesen azokra a fenyő ágyakra vonatkozik ez, melyek kiváló minőségű, megfelelően kezelt (szárított) fenyő alapanyagból, precíz illesztésekkel gyártanak. 

Fenyő ágy választási tanácsok | Fenyő ágy videóink  |  Fenyő és egyéb fa bútor alapanyagok | Fenyőbútor