Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szexbiztos ágyak

A Szexbiztos ágy, azaz a Vágy ágy fogalmát a Matrackuckó teremtette meg azzal, hogy a vásárlói igényekre építve létrehozott egy olyan borovi fenyő ágyvázat, amely minden helyzetben (talpon?) egyben marad. Bírni fogja a vad éjszakákat, az extrém súlyokat, a gyerek ugrálását, magyarul: nem kell finomkodni vele. Úgy terveztük, hogy ágyrácsai darabonként 100 kg-ot elbírjanak. Vége a kompromisszumos megoldásoknak, a Vágy ágy valóban megengedi, hogy Önmagad légy. Többé nem kell korlátok közé szorulnotok, ez egy több generációs befektetés. 

 

 

Rendezés:

VÁGY fenyő ágyváz bordasorral 90x200cm

132.199 Ft
Várható szállítás: 2023. október 10.

VÁGY fenyő éjjeliszekrény balos 50x70cm

69.799 Ft
Várható szállítás: 2023. október 10.

És így lett a Szexbiztos ágy

Egy vásárlói történet adta az ötletet a termék gyártásához. Egy kimerítő munkanap után, hazaérkezett hősünk élete párjához. Úgy gondolták, hogy minden adott ahhoz, hogy lazítsanak egyet. Egy kellemes vacsora után, amikor a csemeték már Pan Pétert kergették Álomország Tengerpartjain, úgy döntöttek, hogy a hálószobában folytatják az ünneplést, kettesben. 

Végre a szülők egymásra is koncentrálhattak egy kicsit. Vagyis koncentrálhattak volna, ha nem szakadt volna le az ágyrács a szereplőinkkel együtt. Ezután már mindenki tudja, mi következett: a gyerekek megijedtek, felébredtek. Ezzel a szerencsétlen esettel vége is lett a romantikának. Pedig csak egy masszív ágykeretre, és borovi fenyőre lett volna szükség az anyaghasználatnál.

Miben más a Vágy ágy?

Mindenben. Alapanyaga csakis prémium tömör borovifenyő szolgál. Amikor azt mondom, hogy tömör, akkor úgy értem, hogy a bordasor is az! Tartozéka az ágyaknak, nincs külön felár érte. Legyártottuk tehát a masszív, méltóságteljes küllemű, bivalyerős Vágy ágyat.  Amelyben 30-40%-al több fenyőfa alapanyag van, mint a legtöbb fenyő ágyban. Ezért mondjuk, hogy rendhagyó az anyagvastagsága. Ezzel meg is született az ország egyik - ha nem a legerősebb - legerősebb ágykategóriája.

Muszáj külön kiemelnünk a bordasort is. A Vágy ágy esetében a bordázat 2 cm vastag, táblásított technológiával készült, szintén borovifenyőből.  Ezek darabonként 100 kg-os terhelést bírnak el.  Az ágyneműtartós modellek verhetetlenek strapabíróság szempontjából, plusz annyi tárolóhelyet adnak, mint egy 2 ajtós ruhásszekrény.

A design is egyedi, és a pác választható hozzá.  A szép magas fejvége és fekvőmagassága segíti a mindennapi kényelmes alvást, és ébredést. Hiszen nincs is jobb. mint reggel leszállni a királyi ágyunkról, minthogy úgy kelljen feltápászkodni a földről. 

A Szexbiztos ágy csak Matrackuckónál elérhető!

Sokan nem tudják, hogy a Szexbiztos ágy a Matrackuckó kizárólagos tulajdona. Megtévesztő, hogy a konkurens vállalkozások óriási energiát fektetnek be abba, hogy lekoppintsák a Vágy ágyat, de még senkinek sem sikerült ezt a minőséget, és designt megalkotni. Nem érdemes kísérletezgetni. A Matrackuckónál állandóan kapható és rendelhető az ország Szexbiztos ágya.

Amit adunk az ágyakhoz:

-Bordasort! Alvásszaküzleteinkben minden fenyő ágykerethez jár a tömör fenyő bordasor. Lényegében ez adja az extra tartást. Más konkurens üzletekben és webáruházakban ezért külön fizetni kell.

-Hozzáértő tanácsadást! Ágykeretedhez szükséged lesz jó minőségű, prémium alvást biztosító matracra. Ez kevésbé objektív döntés, mint az ágykeret vásárlás. Üzleteinkben nem hagyunk magadra, szakképzett dolgozóink minden kérdésedre felelni fognak. Nem céljuk, hogy a legdrágább megoldást adják el Neked, hanem a legjobbat! Így személyre szabják az alvásélményedet.

-Nem lesznek meglepetés költségek. Tartozékok a csavarok, és a lakkozás is!

Kérhetsz segítséget

A fenyő bútorok felülete könnyen karcolódik, pattan le a lakkozás, ha nem szakavatott kezek közé kerül. Megvan, hogy hogy kell vinni, megfogni és összeszerelni. Ha ügyes vagy, te is könnyedén összerakhatod, de kérheted segítségünket is. Már több mint 1500 szerelésen vagyunk túl, nagyon meglepetések már nem érhetnek. Ha úgy döntöttél, hogy élsz a lehetőséggel, akkor kattints ide, jövünk!

 

A Szexbiztos Vágy ágy a következő méretekben elérhető

90x200 cm

140x200 cm

160x200 cm

180x200 cm