Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fenyő éjjeliszekrények

Natúr fenyő éjjeliszekrény, ha nincs hová leraknod a vizet, a könyvedet, a töltőt vagy a telefont elalvás előtt! Válassz fiókos, vagy ajtós verziót, azt, amelyik leginkább igényeidnek megfelelő.

Az éjjeliszekrény kiválasztásakor fontos tényező, hogy illeszkedjen a bútoraidhoz, színben és méretben megfelelő legyen. Miért fontos, hogy borovi fenyőből legyen? Mert egy cseppnyi természetet visz hálószobádba, finom megmunkálású, mégis erős mint egy bivaly.

Termékeinkre 5 év garancia van, lapraszerelten értékesítjük őket. Nem szeretsz szerelni? Kérd profi kollégáink segítségét

Rendezés:

VÁGY fenyő éjjeliszekrény balos 50x70cm

69.799 Ft
Várható szállítás: 2023. október 09.

HENRIK fenyő éjjeliszekrény 40x50x35cm

30.789 Ft
Várható szállítás: 2023. október 09.

Az éjjeliszekrény elengedhetetlen tartozéka egy hálószobának. Alvási szokásainkhoz számtalan holmi szükséges: telefon, víz, zsebkendő, a kedvenc könyvünk, távirányító. Ha nem lenne éjjeliszekrényünk, hová tennénk ezeket? 

A borovi fenyőből készült termékeink maximálisan kiszolgálnak téged. Ha valamire a laikus ember azt mondja, hogy "ez elég vastag", akkor a Horváth testvérek még hozzáteszik: "nem baj, azért legyen fél centivel vastagabb!" Ezt az elvet vallja a fenyőbútor készítőnk, a Horváth bútor Kft.

Miért érdemes a fenyőbútort választani? A piacon hatalmas kínálat, így nem meglepő, hogy a gyártók törekednek rá, hogy olcsóbb legyen az alapanyag, de kiszolgálják  vevők igényeit. Mi a megszokott alapanyaggal dolgozunk. Ajánljuk neked termékeinket, mert időtállóak, nem igényelnek ápolást, könnyen felületkezelhető. Ha szeretnél a témában tájékozódni, olyasd el blogunkban azt a cikket, amelyik igazán érdekel:  Fenyő ágy választási tanácsok | Fenyő ágy videóink  |  Fenyő és egyéb fa bútor alapanyagok | Fenyőbútor