Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fenyő előszoba bútorok

Az első benyomás nagyon fontos. Egy lakásba vagy házba belépve az előszoba amit először meglátnak vendégeink, ide érkezünk meg egy fáradt nap után a munkából. Fontos hát, hogy otthonos és stílusos hatást keltsen.

Legyen fogasunk, ahová lepakolhatjuk táskáinkat, kabátjainkat egy hideg téli napon. Cipőinknek pedig egy szekrény.

Ha strapabíró, erős masszív enteriőrt keresel akkor a Matrackuckó borovi fenyőből készült előszoba bútorait ajánljuk. Kérdés esetén írj magyar nyelvű ügyfélszolgálatunknak, vagy gyere be Alvásszaküzleteink egyikébe. 

Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk.

 

Rendezés:

GÁLA fenyő előszobafal 74x140cm

51.890 Ft
Várható szállítás: 2023. október 10.

GÁLA fenyő keretes tükör 45x90cm

36.471 Ft
Várható szállítás: 2023. október 10.

Az előszobába ékezve rögtön kapunk egy benyomást egy házról, vagy lakásról. Fontos, hogy megtaláljuk a színben és stílusban hozzánk illő bútorokat. A fenyő előszoba bútoraink több stílusban, méretben elérhetőek. Ezeknél a legfontosabb, a megfelelő rögzítés, mert az anyagfáradás egyszerűen nem jöhet szóba. Miért? Azárt, mert több centiméter vastag borovi fenyőből készül, ezt választottuk alapanyagnak.

Amellett, hogy érezheted a természet közelségét, összetételének köszönhetően tisztítani fogja a lakásban a levegőt. Külön plusz pont, hogy ezt rögtön az előszobába érkezve tapasztalhatjuk is. Emellett amiért imádjuk a borovi fenyő bútorokat, az az időtállóság. Akár 50-100 évig is használhatóak. Különösebb ápolást nem igényelnek, de ha megunod, kérhetsz rá neked tetsző színű pácot, és máris új pompában játszanak. Fenyő ágy és Fenyőbútor kisokos blogunkban külön témakörökből választhatsz: 

Fenyő ágy választási tanácsok | Fenyő ágy videóink  |  Fenyő és egyéb fa bútor alapanyagok | Fenyőbútor