Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fenyő komód magasítók

A tökéletes fenyőből készült bútor titka, a prémium minőségű alapanyag. A Matrackuckónál fenyőbútoraink 100% tömör borovi fenyőből készülnek. Maga a fa Észak- Karéliából érkezik kicsiny hazánkba. Azért onnan, mert az ottani zord időjárási körülményeknek a fákat sokkal masszívabbra, szívósabbra, jobb minőségűre formálták.

Komód magasítóink azon vásárlóinknak jelentenek tökéletes megoldást, akiknek korlátozottak a lehetőségei a szoba alapterületét illetően, de a belmagasság megvan hozzá, hogy felfelé pakoljanak. 5 év garanciát adunk termékeinkre, lapraszerelten értékesítjük őket.

Rendezés:

Ha elmérted a komódot, és több helyre lenne szükséged, akkor válaszd a komódmagasítónkat. Minden termékkategóriához elérhetőek. A szokásos minőség, kedvező áron.

Mit jelent nálunk a minősége? 

Tehát, ha a Horváth testvérekre bízod magadat, akkor:

  • Ágyad fog leszakadni azaz szexbiztos lesz...:)
  • Szekrényed soha nem fog rádőlni a gyerekekre - egyszerűen túl sok benne az anyag, hogy boruljon. Nehéz!
  • A ruháid elférnek majd. A komódjaik átlagosan 18%-al szélesebbek, 19%-al mélyebbek, a szokásos bútoroknál. Ez igaz a szekrényekre is. + nem drágábbak!
  • Csak finn borovi fenyőt használnak - semmi gagyi fenyő - csak a legjobb, egyenesen Észak-Karéliából! Azért onnan, mert ez a leghidegebb égöv, ezért sokkal tömörebb, ellenállóbb, mint a hazai fenyőfajták!
  • Ha nálunk rendeled meg bútoraidat akkor a gyártói 1 év garancia mellé, további 4 év garanciát adunk ajándékba! Ilyet sehol máshol nem kapsz! :)
  • Mert ez a legtömörebb, legmasszívabb fenyőbútor, amit ismerünk!