Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fenyő polcok

Egy fenyő polc több, puszta bútordarabnál. Egy csepp a természetből, otthonná varázsolja a házat. Manapság már kaphatóak térelválasztásra polcok, illetve tárolhatsz rajta dekoratív tárgyakat, iratokat.

A borovi fenyő polc esetében nem kell tartanod semmilyen balesettől. Finom megmunkálásuk ellenére rendkívül masszívak, erősek. 

Sarok, könyves, fali, és lebegőpolc? Nem fog ki rajtunk, mindegyiket megtalálod kínálatunkban. Rendkívül masszív tömörfa az alapjuk, így ki van zárva minden hibalehetőség. Lapraszerelten tudod hazavinni őket, de kérheted profi kollégáinkat, ők összeszerelik neked.

Kérdés esetén keresd fel magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkat, vagy fáradj be a hozzád legközelebb eső Alvásszaküzletünk egyikébe.

 

Rendezés:

A fenyőbútorral berendezett otthon, kellemes légkört teremt neked, és családodnak. Válaszd a hozzájuk illeszkedő polcokat, polcrendszereket. Ezeknél a termékeknél van lehetőséged kamatoztatni a kreativitásod, hiszen egyes darabok többféleképpen variálható. Akár falipolc, könyvespolc, nyitott vagy zárt polc is legyen, nálunk megtalálod.

A tartósság legfontosabb feltétele nálunk, a kiváló alapanyag és a pontos megmunkálás. Mi Észak-Karélia friss, tiszta szférájából importált, prémium minősítésű borovi fenyőből gyártunk, ez az egyik legidőtállóbb alapanyag. Kiváló szakemberek modern technológia alkalmazásával készítik a tömörfenyő bútorainkat.
Bútoraink fő jellemzője a nagy fokú és precíz megmunkáláson túl az erős masszív kidolgozás. Ezt a bútorok alkatrészeinek robosztus anyagvastagsága ad.

A termékeink terhelhetősége és tartóssága ezáltal hosszú időre megbízhatóan fennmaradva szolgálja tulajdonosát. Régi szóhasználattal: BENNE VAN AZ ANYAG. A korpuszbútoraink régóta jól bevált szoklis lábazattal készülnek, ami a megbízható statikai tulajdonsága mellett praktikus is, mert pl. lezárja a teret. Termékeink választéka állandóan bővül, fejlődik bízva abban, hogy az általunk gyártott bútorok elnyerik tetszését.