Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fenyő szekrények

Tömör borovi fenyő szekrény, egy igazi legendának számít a bútoriparban. Nálunk a legenda tényleg tömör fából van, több méretben és stílusban kapható.

Egy szoba meghatározó stilisztikai elemei a szekrények. Fontos, hogy megfelelő designt és minőséget válassz amely illeszkedni fog otthonod és bútoraid stílusához.

Ezen termékeinknél nem fordulhat elő, hogy leszakad, összedől, vagy ráborul a gyerekre. Az anyagfáradás is ki van zárva. 5 év garanciával értékesítjük őket, lapraszerelt állapotban. Ha nem szeretnél bajlódni a szereléssel, összerakjuk neked! Katt.

 

Rendezés:

Mit tudnak a Matrackckónál kapható fenyő szekrények, amit mások nem? Szépek, masszívak, és minőségi alapanyagból készültek. El fognak férni a ruháid. Sőt! A mi szerkényeinkben a szeretőd is elfér!

Gondolom Te is jártál már úgy, hogy kinőtted a szekrényedet, és a fotelen vagy kanapén tároltad a ruháidat? Akkor neked nagyobb hely kell. De miért választanád a szokásos szabvány méreteket? Két ajtós fenyő szekrények, amelyek 80 centintiméter szélesek? Három ajtós fenyőszekrény, 120 centiméteres szélességben? Ezeket hívják manapság nagy szekrénynek. Ugye ettől nagyobbat is eltudsz képzelni?

A Csanád szekrények átlagosan 20%-al szélesebbek a megszokottól, 10%-al mélyebbek, mint más bútorgyártók termékei! Emellett ár-érték arányban igen jó választásnak bizonyulnak. A szekrények csak finn borovi fenyőt használnak, Észak-Karéliából! Azért, mert ez az alapanyag a leghidegebb égövből érkezik meg az otthonunkba, sokkal tömörebb, ellenállóbb, mint például a magyar fenyőfajták! 

Ha szeretnél többet tájékozódni a témában, akkor ajánljuk blogunkat: Fenyő ágy választási tanácsok | Fenyő ágy videóink  |  Fenyő és egyéb fa bútor alapanyagok | Fenyőbútor