Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fenyő TV állványok, dohányzó asztalok

E két bútordarabnál a legfontosabb szempont, hogy azonos stílusúak legyenek, mint a nappalink többi berendezése. Harmonizáljanak az egész közeggel. 

A televízió nem csak egy tárgy. Központi szerepet tölt be az otthonokban. Előtte ül le a család, hosszú mozizások alkalmával, vagy gyakran konzolos játékok elengedhetetlen társa is. Tárolásához fali konzol, vagy Tv állvány szükséges. A választásnál legyen szempont a zsinórok esztétikus elrendezése/eltüntetése is. Fontos, hogy lemérjük magát a készüléket és a rendelkezésre álló helyünket.

A dohányzó asztal sok otthonban inkább kiegészítő elem. Ha így is van, akkor is fontos, hogy passzoljon. Megfelelő dekorációval, igen kellemes hangulatot légkört tudunk varázsolni. Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk. Ha kérdésed van, bátran írj magyar nyelvű online ügyfélszolgálatunknak, nagyon gyorsan válaszolunk! A személyes kontakt híve vagy? Akkor gyere el a hozzád legközelebb eső Alvásszaküzleteinkbe. Segítünk!

 

Rendezés:

FENYŐ ülőke 40x46x40cm

24.890 Ft
Várható szállítás: 2023. október 10.

FENYŐ ülőke 40x46x40cm antik pác

29.487 Ft
Várható szállítás: 2023. október 10.

FENYŐ ülőke 40x46x40cm cseresznye pác

29.487 Ft
Várható szállítás: 2023. október 10.

Rengeteg választási lehetőség van előtted, ha fenyő TV állványt, vagy dohányzóasztalt szeretnél. Érdemes laposan legörgetned a kategóriát, hiszen szélességben, méretben és stílusban is nagy a választékunk. Egy Tv állvány esetében azért lehet plusz, ha a tömör borovifenyő mellett döntesz, mert biztosan ki fogja bírni a rá pakolt tárgyakat. Azért nem írom, hogy a Tv-t, mert köztudottan nem csak azt tesszük rá. 

A dohányzó asztal esetében pedig szintén fontos az erős és minőségi anyaghasználat, mert gyakran vendégeink, vagy mi magunk, a lábunkat is pihentetjük rajta. Rossz szokás, de kár lenne tagadni, hogy így van. Gondoljunk csak bele, milyen kellemetlen lenne, ha leszakadna a teher alatt a bútordarab?!

Szívesen olvasgatnál a témában? Akkor kattints a blogunkra, és válogass cikkeink közül : Fenyő ágy választási tanácsok | Fenyő ágy videóink  |  Fenyő és egyéb fa bútor alapanyagok | Fenyőbútor