Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fenyő ülőgarnitúrák

Az ülőgarnitúra, vagy kanapé a nappalink - sőt az egész otthonunk- szíve, lelke. Itt ül össze a család, vagy a barátok jeles alkalmakkor filmezésekkor. Itt pihentetjük fáradt testünket egy munkával töltött nap után., fontos hát, hogy jól válasszunk. Egy masszív, stílusos, időtálló bútordarabra van szükségünk, amely megfelel az ízlésvilágunknak.

A tömör fenyőbútorok jótékony hatással vannak egészségünkre is, optimalizálják a helységek páratartalmát. A borovi fenyő ülőgarnitúra igazi testet, lelket melengető választás lehet. Amellett, hogy a skandináv erdők hangulatával árasztja el otthonodat, stílusosak, és rendkívül strapabíróak.

Termékeinkre 5 év garancia vonatkozik. Kérdésed van? Keresd fel online ügyfélszolgálatunkat, gyorsan választ fogsz kapni! Ha a személyes beszélgetések híve vagy, akkor várunk Alvásszaküzleteink egyikében, ahol Alvásszakértőink várnak Téged.

 

Rendezés:

A fenyő ülőgarnitúrák klasszikus, minimalista stílust képviselnek otthonodban, emellett érezhető rajtuk a természet lágy érintése. Tömör fa mivoltuk miatt erős, masszív megoldást jelentenek a mindennapokra, és szinte kizártnak tekintheted, hogy leszakad, vagy eltörik. Még ugrálhat is tajra a gyerek, bírni fogja... Termékeink otthonos, és meleg légkört teremtenek otthonodban, emellett tisztíták a helyiség levegőjét. Kanapéink többféle méretben elérhetőek, változatos szövetvariációkkal.  

HORVÁTH BÚTOR Kft olyan bútorokat gyárt, amelyek sok évig szolgálják családodat. Bútoraik legfőbb tulajdonsága a magas fokú és finom megmunkálás mellett, az erős masszív kivitel. Ezt a bútorok részeinek robosztus anyagvastagsága garantálja. A termékeik terhelhetősége és tartóssága hosszú időre megbízhatóan szolgálja a tulajdonosát. Régi szóhasználattal BENNE VAN AZ ANYAG és ez a tulajdonság a RIO fenyő ülőgarnitúra családra is vonatkozik.

Fenyő ágy választási tanácsok | Fenyő ágy videóink  |  Fenyő és egyéb fa bútor alapanyagok | Fenyőbútor