Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Férfi-női matracot keres? Segítünk!

id. Hahn Gábor - 2017. 09. 26. 13:50:00

 

Mi az a férfi-női matrac egyáltalán? Miért nem lehet minden matracboltban kapni?

 

Sok ember számára ismeretlenül hangozhat a férfi-női vagy éppen a női-férfi matrac szóösszetétel. Talán páran el is kezdenek rajta gondolkodni, vajon mi lehet az? Egy részük esetleg úgy képzeli el, mint két különálló matracot, melyek más-más típusúak. Nem is sokat tévednek.

 

Mi is az a férfi-női matrac?

Magyarországon a legelterjedtebb matracok az egyben készült matracok. Még mostanában is szívesebben használják az emberek ezt a fajtát, mint a két egyszemélyeset.

Ezeknek a matracoknak a lényege, hogy egyetlen matracmagot tartalmaznak, így általában nem felelnek meg mindkét fél testfelépítésének - a pároknak kompromisszumot kell kötniük. Nagy valószínűséggel mindig csak egy ember fog kényelmesen aludni kettejük közül.
Legtöbben attól ódzkodnak, hogy ha két külön matracot vesznek, akkor a matracok közötti rés zavarni fogja őket a pihenésben – mindig „belecsúszik” majd valaki. Pedig erre tökéletes megoldást nyújtanak a „férfi-női matracok”Ezek a matracok úgy vannak kialakítva, hogy egy nagy huzatba kettő olyan matracmagot helyeznek, amelyek az Ön és párja igényének megfelelően vannak kiválogatva. Az ilyen típusú matracok a tengerentúlon terjedtek el először, majd az utóbbi években szép lassan utat törtek maguknak a magyar piacra is.

Matracot gyorsan, egyszerűen
Máshol hosszú heteket kellene várnod matracodra? Minek várnál heteket? Nálunk így megy: bejössz és viheted, vagy megrendeled és küldjük!
 
Tekintsd meg matrac kínálatunkat!

Hogyan tudjuk meg, hogy a férfi-női matracon fekszünk?

Sokakban felmerülhet a kérdés, mi szerint, „eddig miért nem találkoztam ilyen matraccal?” Lehet, hogy már találkozott, azonban ránézésre nem lehet megállapítani, hogy erről a matractípusról van-e szó. Ez talán az egyik legnagyobb érdeme: látszólag hagyományos matracnak tűnik.

Előnyei a következők:
  • >A matrac forgatásánál mindig a saját ágybetétjét forgatja, így nem szükséges a párja által már kimélyített matracrészen aludnia.
  • >A huzat erősen összetartja a két matracmagot, ezért az nem fog elcsúszni, ebből kifolyólag az alacsonyabb oldalkeretű ágyban, vagy esetleg a földön is gond nélkül használható.
  • >Megmarad a jól megszokott közös matrac, de mindenki a számára legmegfelelőbb matrac típuson aludhat, kényelmesen.
  • >Könnyebben tudja forgatni, nem olyan nehéz, mint a hagyományos, egyben készült matracok – ez költözésnél is előny lehet.
  • >Ugyanúgy néz ki, mint egy hagyományos ágybetét, nem fogja észrevenni a két matrac közötti rést. A huzat erősen összefogja, így nem csúszik szét.

A tapasztalatok alapján a legkeresettebbek a félkemény férfi-női matracok. Ezen belül olyan matracmagokat helyeznek el egymás mellett, amelyek tekintetbe veszik használója súlyát.

Az már csak a gyártók képzelőerejétől függ, hogy milyen minőségű anyagból, milyen szabással és milyen extrákkal rendelkezik a huzat. Ahhoz, hogy ki tudjuk választani a számunkra legmegfelelőbbet, minél többet ki kell próbálnunk, hiszen az sose árthat.

Hisszük, hogy amint az emberek jobban megismerik ezeket a matracokat, egyre jobban el fognak terjedni, ugyanis kényelmesebbek és praktikusabbak, mint az egybe matrac.

Éppen ezért a Matrackuckónál élen járunk abban a kezdeményezésben, hogy mindenki a neki legmegfelelőbb matracot kapja. A Celebration matraccsaláddal lehetőséget adunk mindenkinek, hogy négy különböző fajtájú matracmag közül válassza ki egyetlen huzatba a számára megfelelőt.

Sőt, az így készült matracokat 39 féle huzatvariációban tudjuk megrendelni, így valóban hatalmas szabadságot kapunk a választásban. 

 
Matracok alvásszakértőktől
Üzleteinkben kollégáink személyes tanácsadással segítik kiválasztani a Neked megfelelő matracot.
Már helyben, az alvásszaküzletben kipróbálhatod őket.
Látogass meg minket személyesen a hozzád legközelebbi szaküzletünkben.
Az igazán gazdagoknak nálunk van betétje
Ha velünk fektetsz be, olyan hozamod lesz, mint senki másnak. Képzeld el, hogy amit este a betétedbe teszel, az tízszeresen térül majd meg nap nap után.
Mások vagyunk, mint egy bank. Mert mi nem pénzben utazunk. Hanem pillanatokban, élményekben és emlékekben.
 
Egy matrac azoknak, akik az igazi gazdagságot keresik!