Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Franchise lehetőségek: partnereket keres a piacvezető alvásszaküzlet hálózat

Franchise lehetőségek: partnereket keres a piacvezető alvásszaküzlet hálózat

A Matrackuckó franchise egy olyan kulcsrakész üzleti modell, amivel kikerülheted a kezdő vállalkozásokra nehezedő terheket. Nem Neked kell kitalálni a terméket, know how-t, a támogató rendszereket, hanem mindezt adminisztrációs és jogi háttérrel együtt készhez kapod. Már csak működtetni kell.

Az alábbi területekre keresünk partnereket: Salgótarján, Kaposvár, Zalaegerszeg, Békéscsaba, Nyíregyháza, Eger és Veszprém

 

franchise lehetőségek, partnereket keres a Matrackuckó

Franchise lehetőségek után kutatsz? Elég gazdag vagy ahhoz, hogy nálunk legyen a befektetésed?

Mert az igazán gazdagoknak nálunk van „betétje”. Ha velünk fektetsz be, olyan hozamod lesz, mint senki másnak. Csak képzeld el, hogy amit este a betétedbe teszel, az tízszeresen térül majd meg, és ez így megy nap nap után. Mi azonban egy kicsit mások vagyunk, mint egy bank. Mert nem pusztán pénzben utazunk, hanem pillanatokban, érzelmekben, álmokban és ahol ezek legeslegjava megszületik: ágybetétekben.

Salgótarján, Kaposvár, Zalaegerszeg, Békéscsaba, Nyíregyháza, Eger és Veszprém figyelem! A piacdiktáló Matrackuckó Alvásszaküzlet hálózat franchise partnereket keres e városokban, hogy behálózza egész Magyarországot és hogy így, vagy úgy de beférkőzzön majd minden hálószobába.

Ez egy olyan álom, amiből ki lehet maradni, csak nem érdemes.

Álomország paplanpartján a matracok közt

15 évvel ezelőtt, családi vállalkozásként azt gondoltuk, helye lenne a magyar piacon egy „tényleg jó” ágybetétekkel foglalkozó hazai vállalkozásnak. Franchise partnereinkkel közös álmunk néhány év alatt piacvezetővé tett a Matrackuckót a hazai alvásszaküzletek között.

Ma már jól látjuk közel 120.000 matrac, 60.000 aranygyapjú ágynemű elkészítése és értékesítése és további több mint 200.000 párna, takaró és egyéb alvás-kiegészítő értékesítése után, hogy ekkora szakmai tapasztalattal más nem igen rendelkezik a hazai piacon.

13 alvásszaküzletet működtetve az országban látjuk, hogy a matracokkal inkább csak értékesítői szinten akarnak foglalkozni a versenytársaink, mi viszont ennél mindig is többet akartunk. Valami mást.

Matracok alvásszakértőktől 
A Matrackuckónál az értékesítés nem cél, hanem következmény.
Az ügyfél pedig nem egy két lábon járó pénztárca, hanem érző lény, akivel ha törődünk, akkor az hosszú távon megtérül. (És megtérül.)

A korábbi sikereink receptje dióhéjban: jó termék, jó áron, saját alvásszakértőktől volt. (Persze ez eddig még bármelyik matracos cég lehetne.)

De most jön a csavar.

Az, ami most a csillagokig elemel minket a konkurenseinktől, hogy van egy küldetésünk. Egy olyan énkép, amihez nyúlhatunk minden egyes lépésünk, cselekedetünk megítélésekor.

Ezen franchise lehetőségek, egy jövőkép részei, amelyek áthatják valamennyi fejlesztésünket:

Aludjon jól Magyarország

A legfelszabadítóbb tanulsága a vállalkozói létüknek az, hogy mi alakítjuk a minket körülvevő világot. Így mi tehetjük jobbá is azt.

Ezért volt szükségünk egy küldetésre, amely olyan szívügyet szolgál, amelytől nem remélünk közvetlen megtérülést, ám fontos és igen értékes. Hivatásuk lényege, az alapelv lett, amely szerint dolgozunk: „Aludjon jól Magyarország.” Ez önmagában nem sokat mond, de rengeteg mindent jelent.

Mondom.

Először is, évente kiadunk egy „Álom Magazint, hasznos tartalommal és alvástippekkel, hogy edukáljuk a magyar lakosságot és fejlesszük a magyar alváskultúrát. Hiánypótló kiadvány, ma ugyanis generációk nőnek fel úgy, hogy nincsenek tisztában az alváshiány veszélyeivel és hosszú távú következményeivel (mert az alvás nem része oktatásunknak).

franchise lehetőségek - Álom magazin

Másik remek példa: az „Álom Gyár” programunk, amellyel hazai cégeknek segítünk felismerni, hogy konkrét anyagi előnyük is származhat abból, ha dolgozóik kipihenten mennek munkába (arról nem beszélve, hogy még jobban is érzik magukat). Programunk részeként, nagyvállalatokkal kötött együttműködéseken keresztül közel 300 ezer munkavállalónak biztosítunk kedvezményesen elérhető, jobb, minőségibb alvásélményt.

És akkor itt van még az Álom szállás” programunk, melynek célja, hogy az alvási kényelem javítása éppúgy a szállodafejlesztések fontos részévé váljanak, mint az akadálymentesítés vagy a gluténmentes ételválaszték biztosítása.

Nem foglak meglepni: itt nem áll meg a sztori. Hamarosan jönnek újabb és újabb programelemek, mert itt az ideje, hogy végre minden magyar jól aludjon.

Ez hát a küldetés, ahol valódi értékek és a profi üzlet találkozik.

A küldetés, ami már bizonyított ügyfeleinknél, partnereinknél. Add meg neki az esélyt, hogy bizonyíthasson nálad is (és még pénzt is keress vele).

 

Értéktársak és üzlettársak leszünk

Aki a hálózatunkhoz csatlakozik, már az első pillanattól otthon fogja érezni magát. Felemelő lesz megtapasztalni, hogy családi vállalkozásként hasonló értékeket vallunk, hasonló problémákkal küzdünk, és mindannyian szeretnénk megélni a sikert a vállalkozásunkban úgy, hogy közben másokon is segítünk.

Szögezzük le: a mi hálózatunk az álmokban hisz nem a „csodamegoldásokban”. A csodaszer az, ha tudod, hogy nincs csoda. A titkos trükkök kergetése helyett a vállalkozás sikerének a kulcsa, ha rendben vannak az alapok.

Az alapoknál pedig lényegesen többet nyújtunk kulcsrakészen, gyakorlatiasan, azonnal megvalósíthatóan.

  • Megtervezzük az üzleted: stratégiát alkotunk, a célokhoz eszközöket rendelünk, így a helyi marketing lehetőségek is kinyílnak előtted. A tervet is közösen valósítjuk meg. Mi segítünk a hogyanban, támogatunk téged vagy a csapatodat.
  • Ellenőrizzük a céged haladását: figyeljük, ha valami nem fejlődik, segítünk az elakadásokban. (Miközben egy profi integrált ügyviteli rendszer szolgál ki a háttérben.)
  • Elmondjuk, amit tudunk: személyes oktatást kapsz a legjobbaktól, és 15 év után talán kijelenthetjük, hogy tényleg a legjobbaktól.

Ha a pályánk elején elérhető lett volna ez a tudás, akkor megúsztuk volna azt a rengeteg milliót és jó pár évet, amit a piac feltérképezésére, megértésére, stratégiaalkotásra, értékesítési tréningekre, szakmai konferenciákra fordítottunk.

Az Év Multi-Brand Franchise Átvevője
Ezek után az sem véletlen, hogy hogy 2019-ben „AZ ÉV MULTI-BRAND FRANCHISE ÁTVEVŐJE” nagydíját is a Matrackuckó kapta.
 

Szerencsés helyzetben vagy, már csak azért is mert a „tanulási görbénk” (és befektetésünk) jó részét megspórolhatod, már a csatlakozásoddal.

És pláne azért, mert eredeti, saját márkás termékekkel nyithatsz piacot. (Nem kell magyaráznom, hogy ez mennyire új, egyedi és mennyire menő.)

Saját márka kiváltsága

A Matrackuckó kizárólag a hálózata – azaz a  partnerei – részére gyárt saját márkás termékeket – épp, mint a Rossman polcain az ISANA, a DM BALEA vagy Denkmit márkája. Brutálisan jól menő márkákról beszélünk, melyek forgalma évről évre töretlenül emelkedik.

A rendkívüli profitnak köszönhetően, van miből magasabb fordulatra kapcsolni, még nagyobbakat álmodni: fejleszteni a közel 200 Milliós forgalmú web áruházunkat, a 15.000 fős törzsvásárlói rendszerünket, vagy épp felhúzni egy vadiúj gyártócsarnokot.

A saját márka egy kiváltság, amivel versenysemleges piacteret teremtettünk a termékeinknek, amelyek mindegyike ráadásul a Hazai termék, vagy a Hazai feldolgozású termék védjegye alatt kerül forgalomba.

Alázatos munka van benne. Mind a forradalmian minimalista dizájnban, mind az igényesen megválogatott minőségi alapanyagokban és a trendek élén járó, tudatos termékfejlesztésben is.

A kiváltság azonban felelősség is, hiszen mi alakítjuk, mi tehetjük még többé, még nagyobbá a Matrackuckó márkanevet közösen a partnereinkkel együtt.

Partnerek, akik az igazi gazdagságot keresik

Játssz el a gondolattal, hogy egyik napról a másikra felépítesz egy vállalkozást, kinyitod a saját alvásszaküzleted ajtaját, embereknek adsz munkát és biztosítod a családod jövőjét. Ezek a franchise lehetőségek megadják neked azt, amire mindig is vágytál.

Talán most azt kérdezed magadban, hogy mindezt tényleg el lehet-e érni. Igen, de csak akkor, ha megvalósítasz, és ha nem vagy egyedül.

Azt akarom mondani, hogy ez csapatmunka. És már a csatlakozáskor érezni fogod, hogy pontosan ez hiányzott eddig. Egy családias támogató közeg, ahol azonnal barátként üdvözölnek – tudsz érdemben tanulni és szakmázni, nincsenek ellenlábasok, csak a fejlődés és a közös sikerek. És bármikor kéred, itt valódi segítséget kapsz. (Ha érdekel az egyik partnerünk sikersztorija itt elolvashatod.)

Képzeld el, hogy a mindennapi munkáddal másokon is segítesz. Emeled a hazai alváskultúra színvonalát és a pihentető alvás élményét nyújtod egyre több magyar család számára. Miközben minden este azzal a gondolattal fekszel le, hogy ma is több lettél.

Az igazi gazdagság az, hogy van lehetőséged választani. És ha tetszik ez az álom? Hát válaszd ezt és tegyük valóssággá együtt. Csatlakozz a Matrackuckó Alvásszaküzletek hálózatához, és vedd fel velünk a kapcsolatot.