Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyapjú ágynemű egyedi igényekre szabva? Igen!

A gyapjú ágynemű tökéletes választás mindenkinek, hiszen természetes anyag lévén bőrbarát, taszítja a port és az atkákat. Hőszabályozó képességének köszönhetően megfelelő alvásklímát biztosít és számtalan jótékony egészségügyi hatással is bír. Az esetlegesen keletkezett nedvességet pedig különleges szálszerkezetének köszönhetően, elpárologtatja magából. Így elkerülheted, hogy éjszaka forgatni, vagy szellőztetni kelljen a testedet. 

Természetközeli választás, személyre szabottan!

Aki a gyapjút szereti, mást nem fog választani soha. Előfordulhat azonban olyan szituáció, hogy egyedi méretben kellene a gyapjú ágynemű, mert például :

- nem a megszokott méretű, vagy alakú az ágyad, és szükséged van egy derékaljra

- nem a megszokott standard méretűek az ágynemű huzataid, és szükséged van egy takaró

stb.

Bármilyen szituáció álljon is elő, a Matrackuckónál van lehetőséged egyéni igényeiddel előállni.

Van néhány fontos információ, amelyekről azért jó, ha tudsz:

- Az egyedi gyártású termékek gyártási ideje mindig hosszabb - erről tájékozódj a hozzád legközelebb eső Alvásszaküzletünkben.

- Az ára magasabb, mint a standard méretű termékeknek

- A megrendeléskor az üzletben előre kell kifizetni

Minden esetben fontos, hogy ismerkedj meg a termékkel, mielőtt egyedi méretet készíttetnél belőle. Fáradj be a hozzád legközelebb eső Alvásszaküzletünkbe, ahol Alvásszakértőink a segítségedre lesznek.

Baja - Érsekcsanád • Budapest • Győr • Kecskemét • Miskolc • Debrecen • Pécs • Szeged • Székesfehérvár • Szekszárd • Szolnok • Szombathely

Ők már jártak nálunk – és azóta jobban alszanak

 

A gyapjúnak számtalan egészségre pozitív hatása van:

  1. hőszabályozó képesség: A gyapjú szálak képesek a test hőmérséklet szabályozását elősegíteni. Jól szellőzik és lélegzik. Ezért nyáron is jó választás, mert hűsítő hatása lehet, hiszen segít elvezetni a test által termelt izzadságot. Télen pedig melegen tart, és tartja a test melegét.

  2. Nedvszívó képesség: A gyapjú magába szívja a nedvességet, akár a súlyának többszörösét is. Ezért van az, hogy nem ajánljuk mosógépben a mosását, hiszen leszakadhat a dob. 

  3. Hypoallergén tulajdonságok: A gyapjú természetes módon hypoallergén, ami azt jelenti, hogy kevésbé valószínű, hogy allergiás reakciókat vált ki azoknál, akik érzékenyek a poratkákra vagy más allergénekre. Ezenfelül antibakteriális tulajdonságokkal bír, ami segít megelőzni a baktériumok elszaporodását az ágyneműben.

  4. Tartós: A merino gyapjú hosszabb élettartam lehet, ha megfelelően ápolják. A jó minőségű gyapjú anyagok ellenállnak az elhasználódásnak

  5. Környezetbarát: Ez az ,,anyag" a természetben született. Előállítása kevésbé környezetszennyező, mint a műszálas termékeké. Emellett a gyapjú biológiailag lebomlik, így kisebb a biológiai lábnyoma.

  6. Puhaság és kényelem: A gyapjú ágynemű puha tapintású és kényelmes, ami hozzájárulhat az alvás minőségének javulásához. A gyapjú finom és kellemes érzést nyújt, amely segít ellazulni és jobban aludni.