Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyapjú termékek

A gyapjú termékek egészségünkre is jó hatással vannak. Elsődleges ránk nézve pozitív tulajdonsága, a hőszabályozó képessége. A gyapjú szálai hullámosak a felületük pedig - úgynevezett pikkelyes - amelyeknek köszönhetően a levegő áramlik közöttük, ezáltal remekül szigetelik a testünk hőmérsékletét. A másik, ami miatt nagyon szeretjük, az a nedvszívó képessége.Az alvás közben keletkező verejtéket pedig magába szívja, majd elpárologtatja. Ha a valódi gyapjú takaró mellett döntünk, akkor nem kell tartanunk a túlmelegedés okozta szellőztetésből fakadó hideg sokktól. A hideg sokk később reumatikus panaszokat eredményezhet.

Miért az ausztrál merinói gyapjút választottuk? Azért, mert Ausztrália délkeleti partjának éghajlata alkalmas arra, hogy a juhokat a szabadban tartsák, rideg tartással. Ez azt eredményezi, hogy az állatok kiváló minőségű táplálékot fogyasztanak, folyamatosan kapnak megfelelő mennyiségű napfényt, és a friss levegőn állandóan szellőznek. A kiváló életkörülmények extrafinom gyapjúszálakat, ez pedig selymességet eredményez.

Ha szívesen olvasnál a témában, kattints blogunk kiemelt témáira : Gyapjú választási tanácsok | Hamis gyapjú_ igaz gyapjú |  Gyapjú tisztítása | Gyapjú garancia

Gyapjú termékek akciós ajánlat

Rendezés: