Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyapjú gyermek ágyneműk

Már pici korban hozzászoktathatod gyermekedet az igazi alvásélményhez. A gyapjú ágyneműink megelőzik az esetlegesen kialakuló hideg sokkot, tökéletes alvásklímát biztosítanak a kicsiknek is. Hypoallergén, így asztmások és porallergiások is bátran  választhatják. Termékeinkkel kapcsolatban keresd bátran Alvásszaküzleteinket, vagy chatelj online ügyintézőnkkel.

Ha szívesen tájékozódnál a témában, kattints blogunk kiemelt témáira : Gyapjú választási tanácsok | Hamis gyapjú_ igaz gyapjú |  Gyapjú tisztítása | Gyapjú garancia  Tudd meg többek között, hogy hogyan ismerheted fel a hamis gyapjút, az igazival szemben, vagy hogy hogyan tisztíthatod a gyapjút, úgy, hogy a mosógéped is épségben maradjon.

Rendezés:

Az ember a gyermekének mindig a legjobbat szeretné, és mi tudjuk ajánlani a legjobbat, a merino gyapjúból készült gyermek ágyneműt. 

A gyermek merinó gyapjú ágynemű garnitúra teljesen természetes anyag. Az állatok gondoskodnak nekünk a folyamatos utánpótlásról is. Miért Ausztrália? Miért a merinó?

Mert a merino egy Ausztráliában élő juhfajta, amelyet célzottan a pihe-puha gyapjáért tenyésztenek. Ami egyébként az egyik legjobb gyapjú a világon. A magyar példányokkal szemben, ezek a jószágok az éghajlat adta lehetőségek miatt, a legelőkön élnek rideg tartással. Nincs olyan erős ,,szaguk" és nem filcesedik be a bundájuk.

Azért Ausztrália, mert az ottani birka lenyírt bundájából többet képes felhasználni a textilipar, mert nagyobb mértékű a felhasználható, tiszta gyapjú rajta. A rendement-százalék megadja, hogy a levágott, zsíros bundában százalékosan mennyi a megszokott nedvesség tartalmú gyapjú. A magyar fésűsmerinó átlagos rendementje 35-36%, a többié 30 és 50% közötti, az ausztrálé pedig, 50%, vagy akár még efeletti érték is lehet. Ezért döntöttünk emellett, és lett ez a gyapjú termékeink alapanyaga. 

Klíma kiegyenlítő képessége van. Ez alatt azt kell érteni, hogy a gyapjú télen fűt, nyáron hűt. Az egyik legjobb választás, ha a gyereked állandóan lerúgja a takaróját. Így nem fogja, és megóvhatod a megfázástól, és a későbbi ízületi problémáktól. Gondolj csak bele, a takaró alatt akár 40-45°C-fok is lehet, ha átfordítod a tested hirtelen 18-20°-os hőmérséklettel találkozik. A gyapjú magába szívja a nedvességet, akár súlyának 30%-át. Ezután képes elpárologtatni is, így nem lesz szaunaérzeted. Öntisztítő hatásának köszönhetően pedig nagyon ritkán kell tisztítani. Kb. csak évente. 

Ha te magad szeretnéd mosni, akkor válaszd a SuperWash  termékeinket. Gyapjú alapanyagból készült Mámor takarónkat.  Ezt a termékcsaládot moshatod mosógépében, a gyapjú programon, 30 fokon, könnyű centrifugálással! Fontos! Nem minden gyapjú termék mosható gépben. Pont a nedvszívó képessége miatt, hiszen úgy megszívja magát vízzel, hogy akár 3 szorosa is lehet a tömege, ami a mosógépdob leszakadhat. Megoldás lehet a hideg vizes kézi mosás, speciális gyapjú mosószerrel, vagy a profi tisztítóban végzett munka.

Sajnos a jó termékeket kíméletlenül hamisítják. Blogunkból nagyon sok információt megtudhatsz a gyapjúról, foglalkozunk a következő témakörökkel: Gyapjú választási tanácsok | Hamis gyapjú_ igaz gyapjú |  Gyapjú tisztítása | Gyapjú garancia . Azon olvasóink, akik nem szeretnek barangolni a neten, ne menjenek sehová íme a titkot:

Tépj le egy kis darabkát a takaróból, párnából, majd nyomd össze a belőle készült galacsint. Ezután gyújtsd meg. Ha a valódi gyapjú termék van a kezedben, akkor égett szőr/haj (disznóvágásra emlékeztető) lesz, emellett nem fog nagy lánggal égni. Az égéstermék pedig egyszerű hamu lesz, amelyet könnyedén porrá tudsz nyomni. A hamisítványnál műanyag szag lesz, és kemény égéstermék fog keletkezni. 

A Matrackuckó Aranygyapjú termékei a legjobb  minőség jegyében születtek meg. Ezért is adjuk mellé Magyarország legjobb garanciáját: 30 napos, 100% pénzvisszafizetési garanciát, 2 év gyártói garanciát, és ingyenes kiszállítást. Termékeinket ide kattintva érheted el.