Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyapjú kiegészítők

A természetes gyapjú kiváló hőszabályozó képessége és jótékony tulajdonságai révén az olyan kényes területeken is kifejti pozitív hatását, mint az ízületek vagy a derék! Próbáld ki Te is az Aranygyapjú termékeket!

Ha szívesen olvasnál a témáról, kattints blogunkra: Gyapjú választási tanácsok | Hamis gyapjú_ igaz gyapjú |  Gyapjú tisztítása | Gyapjú garancia

Rendezés:

A gyapjú remek hőszabályozó képességének és speciális szálszerkezetének köszönhetően szinte borítékolható, hogy nem fogsz többé fázni. Autós üléshuzat, térdmelegítő, ülőpárna, és derékmelegítő. Minden termék hatásos fegyver a téli hidegek ellen.

A gyapjú természetes alapanyag, egy fentartható forrás, amely a jószágoknak köszönhetően újratermelődik, és környezetkímélő is. Hőszabályozó képességének köszönhetően télen melegen tart, és nyáron sem lesz benne meleged. Selymes, pihe-puha textilipari alapanyag, amiért hálás lesz a bőröd. Nem alergizál, lanolin tartalma révén (azaz gyapjúviasz) miatt nem koszolódik, mert öntisztuló. Az igazi gyapjútermékek két legfontosabb mérőszáma a szálsűrűség törekedni kell arra, hogy minél nagyobb sűrűségű készítményeket vásároljunk, az egyfajta garancia a minőségre.

Az Aranygyapjú termékek a Matrackuckó saját gyártású készítményei. 100% ausztrál merinói bárány gyapjúból készül, amelyről köztudott, hogy a világ legjobb minőségű gyapjú alapanyaga: a színe hófehér, kiemelkedő a tisztasága, tapintása pedig extrafinom. Aranygyapjú termékeinket kérésre egyedi méretben is gyártjuk, és akár a nevet is bele tudjuk hímezni a választott termékbe.

A gyapjúval kapcsolatos blogunkban minden érdekességet megtalálsz a téma kapcsán, gyapjú választási tanácsok | Hamis gyapjú_ igaz gyapjú |  Gyapjú tisztítása | Gyapjú garancia