Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyapjú párnák

A gyapjú párna álmaid vadvirágos regényébe repít téged. Ki ne szeretné egy pihe-puha felhőn pihentetni nyakát úgy, hogy az kiváló alátámasztást kapjon? Termékeink népszerűségének több oka is van. Az egyik legfontosabb, hogy 100% merinói gyapjú tartalmuk miatt, hypoallergének.  Ez azt jelenti, hogy asztmások, por allergiások is használhatják, nincsenek többé álmatlan éjszakák!

A merinói gyapjú közkedvelt amiatt is, hogy együtt lélegzik a bőrünkkel. Ezen tulajdonságának köszönheti,hogy javítja a testünk oxigén ellátását. Ajánlani szoktuk reumás tünetekre, keringési problémákra. Emellett minden párnánk vastagságát állítani tudod.

A gyapjú zsenialitása abban is rejlik, hogy szálszerkezetének köszönhetően a testünkből érkező nedvességet elpárologtatja, tökéletes klímát biztosítva alvásunkhoz ezzel télen és nyáron egyaránt.

Ha szívesen tájékozódnál a témában, kattints blogunk kiemelt témáira : Gyapjú választási tanácsok | Hamis gyapjú_ igaz gyapjú |  Gyapjú tisztítása | Gyapjú garancia

Profi segítségre van szükséged a választáshoz? Keresd Alvásszakértőinket, a hozzád legközelebb eső Alvásszaküzletünkben!

Rendezés:

Népszerűségének egyik fő oka, hogy a szálak között keletkezett légáramlásoknak köszönhetően a gyapjú képes alvás közben szabályozni az emberi test hőháztartását. Az egyik legismertebb pozitív tulajdonsága, hogy magába szívja a nedvességet, amelyek éjszaka keletkeznek. Lanolintartalmának köszönhetően pedig egyfajta öntisztuló rendszere van. 

A gyapjú termékek természetközelisége okozhat egyfajta megnyugvást, relaxációhoz közeli állapotot a felhasználóknál. A gyapjúszálak, felülete pikkelyes emellett hullámos. Érdemes megnézni nagyító alatt.  A felületnek a nemezelődésnél van kulcsfontossága. A szálak speciális szerkezete okozza a gyapjú kiváló melegentartó képességét. Figyeljük meg, minél  puhább tapintásúak a szálak, annál hullámosabb a felületük.

Ezek a pici szálak nagyon elasztikusak.  A hullámosság folytán a szálak nagyon rugalmasak, nyújtás hatására, a terhelés után gyorsan visszanyeri eredeti formáját.  A fent említett tulajdonságainak is köszönheti, hogy a gyapjú rendkívül értékes nyersanyagnak van elkönyvelve a világkereskedelemben.

A Matrackuckó 100% pénzvisszafizetési garanciát, és 2 éves gyártóigaranciát ad a termékeire. Bízunk abban, amit gyártunk! Az egyik legnagyobb elismerés amit kaphattunk munkánk elismerése képpen az a Hazai Termék díj. 

Ha szeretnél érdekességeket, fontos tanácsokat, és aktualitásokat olvasni a gyapjú témával kapcsolatban, akkor látogass el gyapjú mindet tudó blogunkba: Gyapjú választási tanácsok | Hamis gyapjú_ igaz gyapjú |  Gyapjú tisztítása | Gyapjú garancia