Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyapjú takarók

A gyapjú takaró tökéletes választás mindenkinek, hiszen természetes anyaga lévén bőrbarát, taszítja a port és az atkákat, hőszabályozó képességének köszönhetően megfelelő alvásklímát biztosít, és számtalan jótékony egészségügyi hatással is bír. Az esetlegesen keletkezett nedvességet pedig különleges szálszerkezetének köszönhetően, elpárologtatja magából. Így elkerülheted, hogy éjszaka forgatni, vagy szellőztetni kelljen a takaródat. Fontos, hogy elkerüld, mert a hidegsokk rendívül veszélyes. A későbbiekben reumás tüneteket is okozhat. 

A gyapjút övező kérdések, tévhitek apropóján, indítottunk egy blogot, melyet ide kattintva olvashatsz: Gyapjú választási tanácsok | Hamis gyapjú_ igaz gyapjú |  Gyapjú tisztítása | Gyapjú garancia

Termékeink ausztrál merinó gyapjúból, illetve láma gyapjúból készülnek. Olvasd el leírásainkat, és találd meg az igazit.

Válassz gyapjú takarót a Matrackuckó Alvásszaküzleteiből, hiszen az ország legjobb gyapjú garanciáját adjuk mellé. 30 napos, 100% pénzvisszafizetési garancia és két év hagyományos garancia vonatkozik rájuk. 

Gyapjú takarók akciós ajánlata

Rendezés: