Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HENRIK ágyneműtartós fenyő ágyváz fehér páccal

192.699 Ft
Ágyneműtartós fenyő ágyváz fekvőfelülete
Pipáld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba tennél!
Menny.:db

Henrik ágyneműtartós fenyő ágy + bordasor 90x200cm fehér páccal

A termékcsalád egyes termékei kaphatóak fehérwengedió pácolással és természetesen lakkozott és nyers (kezelésmentes) verzióban is!

A képernyőn látható színek nem feltétlenül egyeznek a valósággal, szaküzleteinkben a színminták vagy bemutató bútorok megtekinthetőek.

Masszív borovi fenyő ágykeret, strapabíró bordasorral, hatalmas ágyneműtartóval és 5 év garanciával! A strapabírásról a 2,3 centiméter vastag bordák gondoskodnak, melyek túlzás nélkül egyenként elbírnak 100+kg-os terhelést is. Ilyen bordából minden ágyban 10 db található, így akár 1 tonnás terhelésnek is ellenállnak.

Cikkszám: 10086F AT 090
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Horváth Bútor Kft.

Leírás és Paraméterek

 

Henrik ágyneműtartó fenyő ágy 90x200cm fehér páccal

 

A Henrik ágy az egyik legmasszívabb fenyő ágyunk. A strapabírásról a 2,3 centiméter vastag bordák gondoskodnak, melyek túlzás nélkül egyenként elbírnak 100+ kg-os terhelést is. Ilyen bordából minden ágyban található 10 darab (tehát akár 1 tonnás terhelést is bírnak). A stabilitást nem csak az ágyrács deszkáinak vastagsága garantálja.

 

Minden egyes borda táblásítva készül, ami azt jelenti, hogy a deszkákat szétvágják, majd újra ragasztják. Ezzel a technikával sokkal nagyobb szilárdság érhető el, mintha csak levágnánk egy darab fát. Ez az eljárás annyira egyedi, hogy a gyártó eredetvédelmi pecséttel látja el minden egyes bordasorát.

 

Ráadásul ez az módszer megszakítja a fenyőfa rostjait, így az ágyrács fokozott terhelés mellett sem fog nyikorogni, mint ahogy azt a silányabb fából készült társai tennék.

 

Hihetetlen teherbírás!
A Henrik ágy tényleg masszív, strapabíró darab. Nem hiszed? És ha 6 felnőtt ugrál rajta a szemed láttára? Nézd meg a videót! :)
Vagy tedd próbára személyesen!

 

A nyikorgás további elkerüléséről a passzentosra húzható tönkanyás rendszerben készült rögzítéstek gondoskodnak. Ezeknek a rögzítgéseknek az a különlegessége, hogy bármikor könnyedén utánahúzhatók – így évek múlva sem kell szakértelem, ha szeretnénk szétkapni és újra összerakni ágyunkat.

 

 

Hagyjuk a lucfenyőt másra, nekünk a legjobb jár!

 

Természetesen a nyikorgás elleni védelem egyik alapvető eleme, hogy a Henrik fenyő ágy kizárólag borovi fenyőt tartalmaz. Az ágyat készítő mesterek csak rémhírekből ismerik a gyengébb minőségű lucfenyőt. Minden bizonnyal a luc szó is tiltólistán szerepel az üzemükben.

 

A Henrik ágyakhoz használt borovi fenyő legnagyobb előnye, hogy északon terem, ahol a fák növekedése sokkal lassabb. Ennek hatására anyaga sokkal masszívabb, tömörebb is. Meg is mutatom egy kis összehasonlítás segítségével, hogy mennyivel jobb minőséget képvisel, mint a hagyományos lucfenyő:

 

Fajta/tulajdonság

Borovi fenyő

Lucfenyő

Sűrűség

0,52 g/cm3

0,47 g/cm3

Merevség

12 000 MPa

11 000 MPa

Rostra merőleges keménység

19 MPa

12 MPa

Rostra párhuzamos keménység

40 MPa

32 MPa

Nyomó rosttal párhuzamos szilárdság

55 MPa

50 MPa

Hajító szilárdság

100 MPa

78 MPa

Nyíró szilárdság

10 MPa

6,7 MPa

 

Jól látszik, hogy mint faanyag, a borovi fenyő minden mutatóban győz. Éppen ezért készül a Henrik ágy borovi fenyőből.

 

 

Rugó, rugó, nyikorgó rugó…

 

Mivel ágyneműtartós ágyról beszélünk, ezért még mindenképpen van egy nagy feladatunk, ha nyekergés-mentesíteni szeretnénk. Nem mindegy ugyanis, hogy az ágy felnyitása milyen rendszerrel történik. A Henrik ágyak az elsők között dobták ki az ablakon a hagyományos rugókat, így száműzve a rugós kattogást az ágyakból.

 

Itt kizárólag gázrugós emelőrendszerekkel találkozhatsz, amelyek nem csak csöndesek, de segítek a nyitásban is. Úgy működnek, mint az autók csomagtartói... Kicsit meghúzzuk és már nyílik is. A gázrugó egy olajozottan működő szerkezet – szó szerint. Idővel a por besurran, majd olajosan kisurranhat a nyílásaiból. De nincs gond, mert az ágyat készítő szakik erre is gondoltak, és egy külön kis dobozkát helyeztek el a gázrugó körül, ami védi az ágyneműtartó tartalmát a gonosz kis koszoktól.

 

 

Az ágyneműtartó határtalan lehetőségeket rejt...

 

A Henrik fenyő ágy ágyneműtartója valójában nem ágyneműtartó. Ez egy szekrény, amit valamiért a hátára döntöttek. Bármi elfér benne, ami egy két ajtós szekrényben... Egy franciaágy méretű Henrik ágyneműtartó 720 literes űrmérettel rendelkezik – sosem voltam matekzseni, szóval lehet néhány literes eltérés. Összehasonlításképpen: egy kombi Passat (2013-as) csomagtartója 603 liter, egy random kétajtós szekrény űrmérete pedig 750-800 liter.

 

Hogy ez mit jelent? Azt, hogy az ágyneműk mellett a Henrik ágyneműtartód ideális terepe lehet mindennek, amit nem szeretnél kidobni, de el akarsz tüntetni szem elől. Ütvefúró, kinőtt gyerekruhák, eltitkolni való, már nem használt cipő gyűjtemény? Nem probléma, mert itt minden elfér!

 

 

Hűha! Én is Henrik ágyon fekszem!

 

Elárulok egy nagy titkot: nekem is van otthon egy Henrik ágyneműtartós ágyam. Ha ma vennék, akkor talán már nem ezt választanám, hanem a Vágy ágyat, mert az még monumentálisabb, de anno teljesen jó választás volt – akkor még Vágy ágy nem volt.

 

Olyan jól állja a sarat azóta is, hogy már túlélt egy özönvizet – 10 centis víz állt a panelban. Ezt követően szétkaptam, amíg a lakást felújítottam, majd mivel trehány vagyok, pakolás közben elhagytam a hozzá tartozó csavarok és szerelékek felét. Hogy mit csinál ilyenkor egy ember, aki ágyakkal dolgozik? Gondolom, hoz új szereléket az üzletből. De nem én. Fogtam és összeraktam az ágyat úgy, hogy gyakorlatilag a csavarok simán fele nincs benne. Hogy mi történt? Semmi. Szerintem csak én tudom a titkot (és most már Te - pszt!), a családnak fel sem tűnik. Na, ilyen strapabíró a Henrik ágy...

 

 

A felületvédelem sem mindegy...

 

Ezen a próbán sem fog elvérezni a Henrik ágy. Mivel ma már nem lehet olyan lakkot használni, ami káros az egészségre, így természetes, hogy itt sincs erről szó. Azonban, ha már megnéztél néhány fenyő ágyat élőben is, akkor tudod, hogy néhány lakk olyan vékonyan van felhordva, hogy nem lehet eldönteni: a kiállított darab még lakkozás előtt áll, vagy már készen van. A megfelelő gombaölő kezelés után ez az ágy olyan lakkozást kap, hogy biztosan nem kell rajta gondolkodni, hogy lejön e az egész kence, amikor először hozzáérsz. Ez masszívan kitart...

 

 

A felületvédelem sem mindegy...

 

Ágy fekvőfelület mérete 90x200cm
Gyártó Horváth Bútor Kft.
Fenyő pácolt ágyak Fehér pác
Ágyneműtartós fenyő ágyváz anyaga Borovi fenyő
Ágyneműtartós fenyő ágyváz garancia 5 év
Ágyneműtartós fenyő ágyváz gyártó Horváth Fenyőbútor Kft
Ágyneműtartós fenyő ágyváz lapra szerelt igen
Ágyneműtartós fenyő ágyváz mérete 99x207
Ágyneműtartós fenyő ágyváz pác színe Fehér pác
Típus ágyneműtartós
Fenyő bútor típusa fenyő ágy
Fenyőtermékek pác színe fehér
Szállítási idő 14 nap

Termék értékelések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezek is érdekelhetnek

AIR HD PREMIUM hideghab matrac 90x200cm

179.151 Ft 152.278 Ft
Tökéletes szellőzés és formakövetés – személyre szabva. Plusz 45 huzatvariáció

Nyugtával dicsérd a napot, próbával a matracot. Foglalj időpontot kockázatmentes matracpróbára és éld át az álommatrac érzést te is.

Időpontot foglalok matracpróbára

Hasonló termékek

HORIZONT ágyneműtartós fenyő ágyváz

195.099 Ft

HORIZONT ágyneműtartós fenyő ágy + bordasor (90x200 cm)

Masszív fenyő ágy, hatalmas fejvéggel – tévézésre és olvasásra fejlesztve. Ajándék bordasorral, melyek lécenként nem kevesebb, mint 100 kilós terhelhetőséggel rendelkeznek, így a 10 db fenyődeszkát tartalmazó bordasor terhelhetősége 1 tonna körül mozog.

HORIZONT ágyneműtartós fenyő ágyváz nyers, pácmentes

195.099 Ft

HORIZONT nyers, pácmentes ágyneműtartós fenyő ágy + bordasor (90x200 cm)

Masszív fenyő ágy, hatalmas fejvéggel – tévézésre és olvasásra fejlesztve. Ajándék bordasorral, melyek lécenként nem kevesebb, mint 100 kilós terhelhetőséggel rendelkeznek, így a 10 db fenyődeszkát tartalmazó bordasor terhelhetősége 1 tonna körül mozog.

CSANÁD 2 ajtós, 1 fiókos, akasztós fenyő szekrény 103x190x55cm

188.799 Ft 172.890 Ft
A szekrény magasító nem tartozik a termékhez! (külön megvásárolható) Végig akasztós + 1 mély fiókos szekrény.

CSANÁD 2 ajtós, 1 fiókos, akasztós fenyő szekrény 103x190x55cm nyers, pácmentes

188.799 Ft

A szekrény magasító nem tartozik a termékhez! (külön megvásárolható) Végig akasztós + 1 mély fiókos szekrény. Nyers, pácmentes! 

Pác mentesen!