Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mi pihenünk, az akcióink most indulnak be igazán!

Mi pihenünk, az akcióink most indulnak be igazán!

December 24-én a legtöbb cég bezárja kapuit, és csak január elején nyitja ki azokat újra. A Matrackuckó Alvásszaküzletei már zárva vannak, de a webáruházunkban az akció csak most kezd el igazán dübörögni. Elindult a kuponakciónk! 

Használd a : kari10 kuponkódot!

A kupon akció időszakában, a vásárlóink, az alábbi kupon kóddal, a lent felsorolt cikkcsoportok termékeiből, 10% kedvezményt kapnak. Akció időszak: 2022.12.24 és 2023.01.01 A kuponkedvezmény az akciós árakból, mennyiségi kedvezményekből is érvényesíthető, de Törzsvásárlói és más egyéb Partnerkedvezménnyel nem összevonható!

Irány a webshop

Nézz fel egy kicsit a mákosgubás tálból!

A mai napon már mi is bejgli mérgezésben fekszünk a kanapén, és zárva vannak az üzleteink. Úgy gondoltuk, hogy idén még egy kedvezmény-áradatot indítunk útjára a webáruházban. Szóval ha már megnézted Kevint a tv-ben háromszor, akkor válassz más jellegű kikapcsolódást, és böngéssz nálunk.

Mivel találkozhatsz? Az alábbi termékkategóriákból -10% kedvezményt biztosítunk, az akciós árakból is:

kari10 kuponkódot!

Használd a : kari10 kuponkódot!

A kupon akció időszakában, a vásárlóink, a kari10 kupon kóddal, az alábbi cikkcsoportok termékeiből, 10% kedvezményt kapnak. Akció időszak: 2022.12.24 és 2023.01.01 A kuponkedvezmény az akciós árakból, mennyiségi kedvezményekből is érvényesíthető, de Törzsvásárlói és más egyéb Partnerkedvezménnyel nem összevonható!

Irány a webshop

Hidd el, január 2-án a te csomagoddal fogjuk indítani a reggelt!