Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sloopy Kutyafekhelyek

A nyugodt, pihentető alvás mindenkinek jár és ez nem csak az emberekre vonatkozik. Úgy gondoljuk, hogy négylábú családtagjaink is megérdemlik ezt a lehetőséget, hiszen életünk és családunk fontos részei.

Habár sok háztartásban szívesen látjuk kedvenceinket az ágyban, jó, ha van egy biztos helyük a lakásban, ami csak az övék és ahova bármikor kényelmesen lepihenhetnek.

Nézzen körbe és válasszon a kiváló minőségű fekhelyeink közül melyekkel a megérdemelt kényelmet és zavartalan pihenést kínáljuk kedvenceiknek.

 

 

A kutya éppen némaságával válik mindennél értékesebbé.

Társaságában az ember rátalál a lelki bérére, ahol a szavak elvesztik minden jelentőségüket!

/John Galsworthy/

 

Rendezés:

A négylábú kedvenceinknek is szüksége van a pihenésre. Ők is szeretik a kényelmet, a pihe-puha, meleg fekhelyeket. Nekik ez jelenti az otthont, a békét és a nyugalmat. Ha a te kedvenced is szeret plédre, szőnyegre, feküdni a parketta, vagy a kő, esetleg beton helyett, akkor válassz neki egy fekhelyet. 

A kiválasztás előtt gondold át, hogy milyen helyre fogod tenni a fekhelyet, kint, vagy bent lesz. A kinti elhelyezés ( kutyaház, terasz stb) érdemes a vízlepergető anyagok között nézelődni. (Soft Shell) A szobában tartott kutyáknak pedig válassz olyat, amilyet szeretnél. 

A kiválasztás előtt fontos, hogy mérd le a kedvencedet a fejétől a faráig, és a magasságát is. A kapott számok segítségével be tudod lőni, hogy mekkora méretű fekhelyre van szüksége. Az az ideális, ha egy kicsit nagyobb tőle a fekhely, hiszen izegnek, mozognak, ágyaznak, forognak. 

Ha az állatkáddal utazol, felféflen vidd magaddal a fekhelyél, mert így bárhol otthonosan érezheti magát. Autóban magát az utazást is könnyűvé teszi, ha a fekhelyén el tud nyúlni.