Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Matrac mindent tudó

A jó alvás az Álommatracodnak köszönhető. Még nem találtad meg az igazit? Bizonyára sok kérdés felmerült benned. Ne aggódj, segítünk! Hideghab matrac tévhitek, élettartam növelési tippek, allergia megelőzése, vagyis csupa-csupa hasznos tartalom vár rád itt.

Matrackuckó hírek Aktuális  |   Matracválasztási tanácsok  |  Hideghab matrac  |  Memory matrac  |  Rugós matrac  |  Matrac karbantartás  |  Matrac garancia  |  Matrac tisztítása  |  Egészségpénztári matrac  |  Egyedi összeállítású és méretű matracok  |  Matrac akció körkép  |  Matrac érdekességek tippek  |  Fedőmatrac  |  Minősítéseink 

Az Új Huzatanyagok Folyamatos Kutatása a Matrackuckóban
Az Új Huzatanyagok Folyamatos Kutatása a Matrackuckóban

A Jó Minőségű Huzat: Alvásminőség és Komfort

A matracok fontos részei otthonunknak, és számos tényező befolyásolja alvásminőségünket és általános jó közérzetünket. Az egyik legfontosabb, ugyanakkor gyakran figyelmen kívül hagyott tényező a matrac huzata. A huzat minősége és tisztasága jelentős hatással lehet alvásunkra és egészségünkre. Ezért fontos megérteni, miért van szükségünk jó minőségű huzatra, és miért kell rendszeresen mosni a felső huzatot, míg az alsót nem.

Ágyak és Matracok Fejlődésének történelme - a Mesterséges Intelligencia  segítségével
Ágyak és Matracok Fejlődésének történelme - a Mesterséges Intelligencia segítségével

A történelem kezdetén a sziklákra vagy szalmára hajtott fejek jelentették az alvás kezdetleges formáját. Az idő előrehaladtával, az alvási kultúra fejlődött, és az ágyak, matracok evolúciója a civilizációkkal és kultúrákkal együtt változott. 

Milyen ágyrács kell a matracodhoz? Segítünk!
Milyen ágyrács kell a matracodhoz? Segítünk!

Több üzletben is találkozhatunk azzal a gyakorlattal, hogy a matracokhoz rugalmas ágyrácsot „írnak elő”. Kiváltképp igaz ez sok helyen a habból készült matracokra. A te matracod esetében mi a jó választás? Megmutatjuk!

Matrac ajánló oldalt alvóknak
Matrac ajánló oldalt alvóknak

Az, hogy valaki miként alszik, nem csak fekete és fehér. Nincs etalon alvási pozíció, azért, mert az optimális alvópóz egyénenként eltérhet. Kinek-Mi a kényelmes, stb.  Ez számos tényezőtől függ, például az alvószokásoktól, egészségi állapottól és egyéni preferenciáktól. Ha az oldaladon alszol, akkor ezekkel a tippekkel felvértezve, nagy eséllyel jó matracot választhatsz!

Új matrac illat - avagy büdös matrac?
Új matrac illat - avagy büdös matrac?

Minden új termék, amit vásárolsz, rendelkezik egy jellegzetes illattal, amelyet csak úgy hívunk a köznyelvben, hogy ,,újszagú". A legjellegzetesebb ezek közül - talán a legismertebb is - az újautó illata. Persze mivel a Matrackuckónál új matracokat értékesítünk, így nálunk is van illata a termékeknek.

CertiPUR előnyei
CertiPUR előnyei

Független tanusítvány:

A CertiPUR-US egy független tanúsítási rendszer és szabvány, amely a habanyagok minőségét és biztonságát szabályozza a bútorok, matracok és egyéb habos termékek gyártásában.

Egy tanúsítás a vásárlók számára amely garantálja az egészséget, kényelmet, környezetvédelmet és minőséget, segít a tudatos vásárlási döntések meghozatalában. Ezáltal hozzájárul a vásárlók jólétéhez és a környezeti fenntarthatósághoz.