Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Matrackuckó Kecskemét

 

Elérhetőségeink:

 

6000 Kecskemét, Dobó István krt. 5.

Telefon: 06-20-318-0608

E-mail: kecskemet@matrackucko.hu

 

 

Nyitva tartás:

 

Hétfő-péntek: 10:00-18:00

Szombat: 09:00-13:00

Naturtex márkaüzlet

 

 

A matrac próbája a fekvés

Szinte adja magát, hogy matracot a matracboltból vegyél. Egyrészt mert az alvásszaküzletünkben lehetőséged van többféle matrac kipróbálására, másrészt, mert a Matrackuckó szakértője a súlyod, alvási szokásaid, egészségügyi problémáid és igényeid pontos feltérképezésével segít a számodra ideális matrac megtalálásában. Ráadásul pénz-visszafizetési garanciát is kínálunk, így tényleg kockázat nélkül próbálhatsz. [Persze te döntesz.]

Időpontot foglalok matracpróbára

 


 

A hobbitól a támogató vállalkozásig

 

de Jonge Norbert – Kecskemét és Szolnok

Álomból valóság /üzletvezetői portré/

"…az alapértékek nem változnak: az embert segítjük..."

 

 

Szellemiség és közös értékrend hozza össze a kutyás terápiával foglalkozó de Jonge Norbertet Hahn Gáborral és Valival – aki maga is kutyaterapeuta – a Matrackuckó családi manufaktúra üzleti életében. Keresve sem lehet értékesebb kapcsolatra lelni a segítségnyújtásra szakosodott, altruista attitűdöt feltételező állatterápiából érkező szakembernél, hiszen az alvásszaküzletekben is segítségnyújtásra épül az ügyfélkapcsolat, így a Matrackuckók sem boltok, sokkal inkább az alvás minőségét segítő központok. A 100%-ban hazai fejlesztésű családi termékek és a minőségi garancia nem véletlenül lehetett vonzó de Jonge Norbert számára, ezért is csatlakozott a franchise csapathoz 2018-ban.

 

Kereskedelmi tapasztalatokkal az emberközeli üzletért

 

A szakmai részét meg kellett tanulni, hiszen senki sem születik alvásszakértőnek, matracgurunak, viszont a kereskedelmi tudást korábbi vezetői tapasztalatokra alapozza de Jonge Norbert, amikor a kecskeméti és a szolnoki üzlet nyitásán dolgozik. Az érdemi részét így nem volt bonyolult elsajátítani, különösen az állatbarát hobbival rendelkező üzletember számára. Szolnokon indul a történet, majd Kecskeméten folytatódik és úgy tűnik, egyik fél sem választott rosszul: a franchise gazda saját modelljére és értékrendjéhez megtalálta a szintén családi vállalkozásban gondolkodó partnert, míg az új boltok alapítására vállalkozó Norbert is biztonságban érezheti magát, hiszen befektetése nem csak anyagilag térül meg. A Matrackuckó ugyanis leginkább közösségként működik, valós szakmai és emberi támogatásra számíthatnak a franchise tagjai.

 

A stabilitás alapja a fluktuáció hiánya

 

Ha valaki garanciát kérne a Matrackuckó minőségi értékrendjére, a legkézenfekvőbb mutatószám a dolgozói állandóság: nincs fluktuáció, hiszen az emberek szívesen dolgoznak a mi boltjainkban. Ez manapság nem triviális, inkább egyedi és feltűnő jelenség a munkaerő-piacon. Azáltal, hogy Gáborék gondosan válogatják meg partnereiket, nem kérdés, hogy ez az igényesség a teljes vertikumot végigkíséri és hatalmas megtartó ereje van. Ezt nem lehet tanulni, ezt a karizmát csak érzékelni lehet és valószínű, hogy alkati kérdés. Szerencsés egybeesés, hogy éppen egy ilyen szakmában indultak el, azaz matracokat fejlesztenek, mert így sok embernek tudnak segíteni minőségi termékekkel és kifogástalan kiszolgálással. A Matrackuckó boltokban dolgozó kollégák szeretnek itt lenni és ez természetesen már a fogadókészségen is érződik: kedvesek és segítőkészek, nem nagyon találkozunk olyan kéréssel, amit nem tudunk kiszolgálni.

 

Szemfényvesztés nélküli sikerek

 

Manapság nem könnyű versenyezni az olcsó, de silányabb minőségű termékekkel, de a matracok piacán is érvényes a mondás, hogy hosszú távon kell gondolkodni. Akkor nyer a vevő, ha nem szeretné megspórolni a minőségi többletet, hiszen az egészségével és a későbbi problémákkal fizet a pillanatnyi megalkuvásért. Arra próbáljuk rávezetni a vevőinket, hogy a nálunk általános 10 éves garancia azt jelenti, hogy a matracok nem fognak tönkremenni 3 év múlva, de még 10 év múlva is lehet aludni rajtuk: nem gödrösödnek, nem deformálódnak és nem szakadnak el. Cserébe a nagy multinacionális áruházláncok hasonló termékei nem bizonyulnak időtállónak, hiszen tömeggyártásban sosem lehet olyan minőségi követelmények szerint tartani a színvonalat, mint a manufaktúrákban.


A személyre szabott kényelemért

 

Leginkább az szabja meg, hogy milyen matracot kínálunk a vevőknek, amilyen a saját egyéni igényeik szerint indokolt, az egészségük és kényelmük megkívánja. A matracon töltjük a nap szinte egyharmadát, nagyon nem mindegy tehát, milyen minőségű fekhelyre bízzuk a pihenésünket. Fantasztikus hátteret biztosít ehhez az ügyféltámogatói munkához a Matrackuckó tulajdonosi csapata: bármilyen kérdésben azonnal segítenek, akár helyszíni kiszállással is, ami nem követelmény egy franchise-gazda részéről. A boltvezetők számára ez maximális biztonságot nyújt és így tudnak ők maguk is bizalmat építeni vevőik körében.


A siker a részleteken múlik

 

Egy ilyen típusú családi vállalkozásban minden a részleteken múlik. A jogszabályoktól az adminisztráció pontosságán át a hibátlan ügyfélkapcsolatokig minden apró mozzanat a sikert számszerűsíti. Szerencsés helyzet, hogy itt egy összeszokott csapat van, remek személyes kapcsolatokkal és támogató üzleti attitűddel. Családias hangulat sokkal könnyebb jól működni, hiszen nem kell újra és újra definiálni a célokat és az alapértékek nem változnak: az embert segítjük, hogy a napja egyharmadát a lehető legnagyobb élvezettel tölthesse el, egészséges pihenéssel.

 

Időpontfoglalás