Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Matrackuckó Szekszárd

 

Elérhetőségeink:

 

7100 Szekszárd, Rákóczi u. 47.

Telefon: 06-20-269-4858

E-mail: szekszard@matrackucko.hu

 

Nyitva tartás:

 

Hétfő-péntek: 10:00-18:00

Szombat: 09:00-12:00

Naturtex márkaüzlet

 

 

A matrac próbája a fekvés

Szinte adja magát, hogy matracot a matracboltból vegyél. Egyrészt mert az alvásszaküzletünkben lehetőséged van többféle matrac kipróbálására, másrészt, mert a Matrackuckó szakértője a súlyod, alvási szokásaid, egészségügyi problémáid és igényeid pontos feltérképezésével segít a számodra ideális matrac megtalálásában. Ráadásul pénz-visszafizetési garanciát is kínálunk, így tényleg kockázat nélkül próbálhatsz. [Persze te döntesz.]

Időpontot foglalok matracpróbára

 


 

Egy hajóban evezünk

 

Hahn Barnabás – a Matrackuckó üzletvezetője Baján, Szekszárdon és Pécsett

Álomból valóság /üzletvezetői portré/

"A minőség a mi védőhálónk!"

 

Hahn család Matrackuckó Baja, Pécs, Szekszárd

 

Családi kötődésből üzleti kapcsolat: nem ismeretlen konstrukció, csakhogy Hahn Barnabás és Id. Hahn Gábor Zsolt viszonyában ez fordított sorrendben alakult. Külön úton indultak a vállalkozói életben, majd szerencsésen találkoztak a közös értékrend mezsgyéjén. Mondhatnánk, hogy innen már könnyű dolga van a franchise partnernek, hiszen nem kell a személyes szimpátiáért megdolgozni, de az ilyen típusú üzleti kapcsolatban éppen ez jelenti a kihívást. A bizalmat ugyanis mindenfajta viszonyban meg kell szolgálni nap, mint nap.

 

Vendéglátói szemlélettel, kiváló navigációs érzékkel

 

Hajózásból belecsöppeni a kereskedelem világába látszólag nagy utat jelent. Barnabás számára a tevékenységek logikájában több a rokonság, mint a laikus által érzékelt különbség, hiszen mindkét szakma az emberek jóllétéért vállal felelősséget. Nem csoda, hogy végül lehorgonyzott és éppen a Matrackuckónál vállalt vezetői feladatokat, ugyanis korábban a szó szoros és képletes értelmében is az életminőség javításával foglalkozott. Ugyanezekre a készségekre és hasonló mértékű felelősségvállalásra van szükség a szárazföldi üzletben is, így aztán a Matrackuckó kiváló lehetőséget kínált a vendégbarát, ügyfélbarát szemléletű vezetői képességek továbbfejlesztésére.

 

Személyre szabott tanácsadással

 

Amit máshol nem vagy csak nagyon felszínesen kapnak meg az érdeklődők, az a minőségi információ. Napi szinten találkozunk a jelenséggel, hogy a betérő érdeklődők és leendő vevők mennyire ki vannak éhezve a személyre szabott tanácsokra, a konzultációra és ez a Matrackuckónál alapvető feltétel. Nem tudunk értékesíteni anélkül, hogy a bizalmat ne a korrekt tudnivalók átadásával együtt építenénk, és ne adnánk többet a puszta terméknél. Itt nem csupán termékspecifikus ismeretekre kell gondolni, hanem a vevő alvási szokásainak, egészségügyi problémáinak és életkorának megfelelő szempontok figyelembevételére is. Ez különböztet meg bennünket a többi ágybetét-áruháztól.

 

Háromfelé figyelni? Lehetséges

 

Éppen férfiemberekről szokták mondani, hogy nem képesek többfelé figyelni. Úgy tűnik, Barnabás számára ez nem jelent problémát, hiszen nagyon pontosan delegálja a feladatokat és szépen lekerekített hatáskörök, munkakörök alapján működteti a három Matrackuckó boltot. Vezetőként a három üzlet között osztja meg idejét, na meg persze családjával. Rendszerszemlélet, bizalom és a munkatársak lojalitása: ezek nélkül nem is lehetne sikeresen kezelni a napi gondokat.


Terhekkel jönnek – megoldásokkal mennek haza.

 

Sokféle ügyfél van és, ami ennek a munkának a szépsége, éppen az a nehézsége is. A hozzánk betérő ügyfelek többsége valami olyan egyéni problémával keres meg bennünket, amelyre megoldást, de legalább enyhülést vár. Emiatt aztán a munkánk nagyobbik része pszichológiai gyakorlat is egyben, nem csupán tanácsadás és értékesítés, mert elemi érdekünk megtalálni a számára legmegfelelőbb megoldást. Tudnunk kell kezelni a legnehezebb helyzeteket is és a legnyűgösebb, legrosszabb kedélyállapotban lévő ügyféllel is meg kell találnunk a közös hangot. Sokan éppen az ismerethiányból adódóan igényelnek több magyarázatot, de nekünk az a dolgunk, hogy senki ne távozzon féligazságokkal.


Mire tanítja az üzlet a vezetőjét?.

 

Alázatra, kitartásra, osztott figyelemre, szakmai és emberi mértéktartásra és a minőségi kompromisszumok kizárására. Három boltot nem egyszerű jól vezetni, de eddig minden esetben bebizonyosodott, hogy a minőségi kapcsolatok és a minőségi ügyfélkezelés az egyetlen járható út. Így nem fog felborulni az egyensúly a vevői igények és a szakmai lehetőségek maximális teljesítésének találkozásánál. A minőség a mi védőhálónk!

 

 

Időpontfoglalás