Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minden ami Matrackuckó

A Matrackuckó élete olyan izgalmas, akár egy akciófilm. Azért, mert küldetéstudatunkba beletartozik, hogy vásárlóink korrekt tájékoztatást kapjanak. Akár matracokról, gyapjú ágyneműről, fenyőbútorokról, paplanokról és párnákról, vagy aktualitásokról legyen is szó, számíthatsz ránk!

Matracválasztási tanácsok |  Egészségpénztári matrac  |   Matrac akció körkép

Aludni vagy nem aludni… Ez nem kérdés!
Aludni vagy nem aludni… Ez nem kérdés!

A megfelelő minőségű és mennyiségű alvás szükségességéről és hatásairól rengeteg tanulmány szól, és számtalan cikk érhető el alvás-témában. Egy egész ipar- és tudományág épül a témára, de most egy kicsit felejtsük el a vizsgálati és kontrollcsoportokat, és vegyük egy kicsit lazábbra a dolgokat. Fókuszban: az amerikai „álom”, science fiction módra.

Akciós ajánlatok
Akciós ajánlatok
A Matrackuckónál állandóan dolgozunk azon, hogy hogyan tehetnénk még több ember alvásélményét minőségibbé. Kitaláltuk, hogy folyamatos kedvezményeket biztosítunk vásárlóinknak, amelyeket ebben a posztban találsz meg. Vigyázz, ne maradj le a határidőkről!
Aludj jól, Zala megye! - Alvásfelmérés 2021
Aludj jól, Zala megye! - Alvásfelmérés 2021
A Matrackuckó Alvásszaküzlet-hálózat az Aludj jól, Magyarország! Program keretében 2021 februárjában végzett átfogó felmérését országosan több mint 3000-en töltötték ki. Így alszanak kitöltőink Zala megyében.
Aludj jól, Bács-Kiskun megye! - Alvásfelmérés 2021
Aludj jól, Bács-Kiskun megye! - Alvásfelmérés 2021
A Matrackuckó Alvásszaküzlet-hálózat az Aludj jól, Magyarország! Program keretében 2021 februárjában végzett átfogó felmérését országosan több mint 3000-en töltötték ki. Így alszanak kitöltőink Bács-Kiskun megyében.
Aludj jól, Pest megye! - Alvásfelmérés 2021
Aludj jól, Pest megye! - Alvásfelmérés 2021
A Matrackuckó Alvásszaküzlet-hálózat az Aludj jól, Magyarország! Program keretében 2021 februárjában végzett átfogó felmérését országosan több mint 3000-en töltötték ki. Így alszanak kitöltőink Pest megyében.
Aludj jól, Somogy megye! - Alvásfelmérés 2021
Aludj jól, Somogy megye! - Alvásfelmérés 2021
A Matrackuckó Alvásszaküzlet-hálózat az Aludj jól, Magyarország! Program keretében 2021 februárjában végzett átfogó felmérését országosan több mint 3000-en töltötték ki. Így alszanak  Somogy megyében.