Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minden ami Matrackuckó

A Matrackuckó élete olyan izgalmas, akár egy akciófilm. Azért, mert küldetéstudatunkba beletartozik, hogy vásárlóink korrekt tájékoztatást kapjanak. Akár matracokról, gyapjú ágyneműről, fenyőbútorokról, paplanokról és párnákról, vagy aktualitásokról legyen is szó, számíthatsz ránk!

Matracválasztási tanácsok |  Egészségpénztári matrac  |   Matrac akció körkép |  8 Partnereink

Mi történik napjainkban a Matrackuckónál?
Mi történik napjainkban a Matrackuckónál?

2024-ben aktívan kezdtük az évet, rögtön új termékek bevezetésén kezdtünk el dolgozni. Persze egy ilyen lépést számos elemzés kutatás és tesztelés előz meg. Az idei első Franchise találkozónkon a partnereinket is bevontuk a döntésbe, hogy segítsenek kiválasztani a megfelelő termékeket.

Naturtex párna a Matrackuckó Alvásszaküzleteiben
Naturtex párna a Matrackuckó Alvásszaküzleteiben

Ha valaki keresi a tökéletes vánkost a feje alá, annak hamar megakad a szeme a Naturtex márkanéven. Ez azért van, mert a hazai és nemzetközi vásárlók hosszú ideje választják ezeket a kiváló minőségű alváskiegészítőket. 

Ahány párna annyi méret?
Ahány párna annyi méret?

Ha alvás, akkor természetes, hogy a fejünket az imádott párnára hajtjuk le. A megfelelő meglelése sajnos nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre látszik. A kényelmen, anyagon és tulajdonságokon felül figyelni kell a méretre is.

Ágyak és Matracok Fejlődésének történelme - a Mesterséges Intelligencia  segítségével
Ágyak és Matracok Fejlődésének történelme - a Mesterséges Intelligencia segítségével

A történelem kezdetén a sziklákra vagy szalmára hajtott fejek jelentették az alvás kezdetleges formáját. Az idő előrehaladtával, az alvási kultúra fejlődött, és az ágyak, matracok evolúciója a civilizációkkal és kultúrákkal együtt változott. 

Matrac ajánló oldalt alvóknak
Matrac ajánló oldalt alvóknak

Az, hogy valaki miként alszik, nem csak fekete és fehér. Nincs etalon alvási pozíció, azért, mert az optimális alvópóz egyénenként eltérhet. Kinek-Mi a kényelmes, stb.  Ez számos tényezőtől függ, például az alvószokásoktól, egészségi állapottól és egyéni preferenciáktól. Ha az oldaladon alszol, akkor ezekkel a tippekkel felvértezve, nagy eséllyel jó matracot választhatsz!

Olcsó franciaágy 160x200
Olcsó franciaágy 160x200

A franciaágy története szorosan kapcsolódik az ágyak és az alvás kultúrájának általános fejlődéséhez. Lényegében egy olyan nagyméretű ágyról van szó, amely két ember kényelmes egymás mellett alvását teszi lehetővé. Létezik egyáltalán a jó és olcsó franciaágy?