Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minden ami Matrackuckó

A Matrackuckó élete olyan izgalmas, akár egy akciófilm. Azért, mert küldetéstudatunkba beletartozik, hogy vásárlóink korrekt tájékoztatást kapjanak. Akár matracokról, gyapjú ágyneműről, fenyőbútorokról, paplanokról és párnákról, vagy aktualitásokról legyen is szó, számíthatsz ránk!

Matracválasztási tanácsok |  Egészségpénztári matrac  |   Matrac akció körkép |  8 Partnereink

Dream Kong Fresh CELLPUR® memóriahabos matrac -  nehézsúlyú versenyzőknek!
Dream Kong Fresh CELLPUR® memóriahabos matrac - nehézsúlyú versenyzőknek!

A matracpiacon kemény kihívások előtt álltak azok a vásárlók, kiknek súlya meghaladja a 130 kg-ot, és /vagy izzadni is szoktak éjszakánként. Ennek most vége! Megérkezett a Matrackuckó legújabb fejlesztése, a Dream Kong- Fresh Cellpur memóriahabos matrac.

Öregszünk... 15 éves lett a Matrackuckó!
Öregszünk... 15 éves lett a Matrackuckó!

Hihetetlen, hogy így elszaladt az idő. A Matrackuckó Alvásszaküzlet hálózat 15 éve küzd azért, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő matracokat, és alváskiegészítőket. Sok-sok lépés vezetett idáig. Úgy gondoljuk, hogy van okunk a közös ünneplésre!

Olvass rólunk a Haszon magazinban!
Olvass rólunk a Haszon magazinban!
A Matrackuckó Alvásszaküzlethálózat francise rendszeréről olvashatsz a legfrissebb Haszon magazinban! Ismerj meg minket jobban, Lapozz a 15. oldalra, jó olvasást kívánunk! 
Podcast készült a Matrackuckó történetéről!
Podcast készült a Matrackuckó történetéről!

Egy nagyon izgalmas lehetőséget dobott elénk az élet. Id. Hahn Gábor Zsolt, - a Matrackuckó ügyvezetője, tulajdonosa, alapítója - kapott lehetőséget arra, hogy interjú keretein belül elmesélje, a legnagyobb magyar Alvásszaküzlethálózat történetét, egészen az alapítástól, napjainkig. A podcast lejjebb görgetve elérhető.

A Matrackuckó, mint környezetvédelmi nagykövet
A Matrackuckó, mint környezetvédelmi nagykövet

Már jó ideje szívügyünk a környezetünk megóvása. Ennek érdekében eleinte kisebb lépéseket tettünk, a saját ,,házunk" tájékán, de úgy éreztük, hogy eljött az idő a nagyobb megmozdulásokat is eszközöljünk. Bevontuk dolgozóinkat is, és közös erővel munkálkodunk azon, hogy kisebb legyen ökológiai lábnyomunk.

Farmer újratöltve- mi így teszünk a környezetünkért!
Farmer újratöltve- mi így teszünk a környezetünkért!

Innováció a Matrackuckónál: Te mit szólnál egy farmer matrachuzathoz? Nagyon fontosnak érezzük, hogy tegyünk a környezetünkért, ezért arra gondoltunk, hogy nem dobjuk ki a régi farmereket, hanem új funkciót kapnak!