Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minden ami Matrackuckó

A Matrackuckó élete olyan izgalmas, akár egy akciófilm. Azért, mert küldetéstudatunkba beletartozik, hogy vásárlóink korrekt tájékoztatást kapjanak. Akár matracokról, gyapjú ágyneműről, fenyőbútorokról, paplanokról és párnákról, vagy aktualitásokról legyen is szó, számíthatsz ránk!

Matracválasztási tanácsok |  Egészségpénztári matrac  |   Matrac akció körkép |  8 Partnereink

Olcsón prémium matracot? Igen! - Outletünk megnyitja kapuit!
Olcsón prémium matracot? Igen! - Outletünk megnyitja kapuit!

Eljárt az idő a matracod felett, újat kellene venned, de sajnálsz kiadni rá egy nagyobb összeget? Akkor ez a te bulid lesz! Gyere el a Matrackuckó Érsekcsanádi üzletébe (Érsekcsanád, Dózsa György út 158.) november 3-án és 4-én, 5-én még nyerhetsz is nyereményjátékunkon!

Miért fehér az ágyneműhuzat a szállodaiparban?
Miért fehér az ágyneműhuzat a szállodaiparban?

Manapság már a legtöbb szállodában, hotelben fehér az ágyneműhuzat és a lepedő. Egységes üzenetet, és az otthon kényelmét hordozva ezzel a megfáradt utazóknak. A 90-es évek környékén forradalmasították egy egyszerű gondolattal az egész ipart. Szállodai textíliák nyomába eredtünk...

Spórolj a fűtésen gyapjú ágyneművel!
Spórolj a fűtésen gyapjú ágyneművel!

Gyapjúágyneművel húzz hasznot az energiaválságból!  Az előállt szomorú helyzet egyetlen dolognak kedvez: és ez az alvás. Ez kicsit erős kijelentésnek tűnhet, de egy hideg hálószobával teheted a legtöbbet alvásminőséged javítása érdekében.

Augusztusi akció-eső!
Augusztusi akció-eső!
Itt találod, a jelenleg futó összes akciónkat. Érdemes átnézni, mert biztos, hogy találsz olyat, amelyik kihagyhatatlan a számodra.
Költözik a Matrackuckó központja!
Költözik a Matrackuckó központja!
Egy régi álom válik valóra a Matrackuckó háza táján. Megépült, elkészült a vadi új telephely, hamarosan teljesen átköltözik a központunk. Szerencsére nem kell majd messzire hurcolkodnunk, csak Érsekcsanád egyik végéből a másikba. 
Dream Kong Fresh CELLPUR® memóriahabos matrac -  nehézsúlyú versenyzőknek!
Dream Kong Fresh CELLPUR® memóriahabos matrac - nehézsúlyú versenyzőknek!

A matracpiacon kemény kihívások előtt álltak azok a vásárlók, kiknek súlya meghaladja a 130 kg-ot, és /vagy izzadni is szoktak éjszakánként. Ennek most vége! Megérkezett a Matrackuckó legújabb fejlesztése, a Dream Kong- Fresh Cellpur memóriahabos matrac.