Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MATRACPRÓBA

matrac tanácsadás

 

Foglalj időpontot matracpróbára, vagy online tanácsadásra!

 

[Ingyenes és kötelezettség mentes]

 

Fontos: Természetesen időpont nélkül is várjuk  vásárlóinkat, általuk választott random időpontban, amely beleesik a nyitvatartási időbe. A foglalás nem kötelező, de javasoljuk a lentebb ismertetett indokok miatt. 

 

 

Azért javasoljuk az időpontfoglalást, hogy a szaküzletben személyesen üdvözölhessünk és lehető legnagyobb figyelemmel tudjunk tanácsot adni a matracválasztáshoz. Igyekszünk miden matracvásárlónak szakértő segítséget nyújtani személyesen alvásszaküzleteinkben, telefonon, és ONLINE egyaránt.

 

  • >Segítünk megtalálni azokat az ágybetéteket, amelyek legjobban passzolnak igényeidhez, alvási szokásaidhoz
  • >Amennyiben egy konkrét matracunk érdekelne, további hasznos információkat tudhatsz meg a termékünkről (pl. gyakori kérdés, hogy egyedi méretre elkészíthető-e a matrac, persze minden más kérdésre is választ kapsz - a legtöbbre igent).
  • >Üzleteinkben áruhitel ügyintézésre is van lehetőség.  (Pozitív hitelbírálat eseten, azonnal hazaviheted, amit az alvásszaküzletben megálmodtál.) 
  • >Akciós termékeinkről is adunk pár tippet, nehogy lemaradj róluk :) 

Válaszd a legközelebbi alvásszaküzletünket és foglalj időpontot matracpróbára, vagy ONLINE tanácsadásra az alábbi űrlap kitöltésével. 

 

(Online és telefonos tanácsadás esetén, az általad választott időpontban alvásszakértőnk fog keresni - a tanácsadás számodra ingyenes és kötelezettségmentes)

Vélemények a Matrackuckóról