Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Naturtex bekuckózott a Matrackuckó Alvásszaküzletekbe

Matrackuckó - 2018. 12. 17. 19:40:00
A Naturtex bekuckózott a Matrackuckó Alvásszaküzletekbe

Ez történik, amikor két magyar tulajdonú családi vállalkozásnak közös ügye a kiváló alvási körülmények biztosítása: a Naturtex Kft. is osztozik a Matrackuckó Alvásszaküzlet küldetésében, így mostantól közösen gondoskodunk a magyar lakosság pihentető alvásélményéről.

A Naturtex és a Matrackuckó=Tökéletesen kiegészítjük egymást

Az alvás minősége ezernyi apró részleten múlik, mondhatjuk úgy is: sokféle szakma tökéletes összhangjára van szükség egy hálószobában. Ezért döntöttünk úgy, hogy szakmai tevékenységünket összehangolva egy franchise szerződés keretében dolgozunk tovább a magyar piacon.

A Matrackuckó Alvásszaküzlet üzlethálózata átalakul, termékkínálata jelentősen bővül a Naturtex Kft. által gyártott exkluzív minőségű termékskálával. A 2019 őszéig tartó munkában minden Matrackuckó Alvásszaküzlet egyben Naturtex Márkaüzletté is válik.

Megágyazunk a kényelemnek

A Naturtex Kft. majd’ 30 éve a hazai és a nemzetközi piac meghatározó szereplője az alvási kiegészítők gyártásában. Paplanaival takarózik és párnáin álmodik a magyar lakosság 35%-a és több mint 40 országban biztosítja az alvás kényelmét főként természetes anyagokból készülő termékeivel. A Matrackuckó Alvásszaküzlet pedig megágyaz ennek a kényelemnek: a matracok specialistáiként immár 10 éve garantáljuk a pihentető alvásélményt, országszerte 13 franchise pontunkon.

Vásárlóink álma számunkra feladat. Minden okunk megvolt rá, hogy közös mederbe tereljük céljainkat: márkaüzletekként is működő alvásszaküzleteinkben ezen túl minden, a tökéletes alvásélményhez szükséges részletet egy helyen találnak meg vevőink. A választott matrachoz illő paplant, párnát és ágyneműt, valamint egyéb hálószobai kiegészítőket egyetlen szaküzletben vásárolhatják meg, ahol alvásszakértőink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában.

Minőségi garanciánk titkai

Mitől más a Naturtex és a Matrackuckó „házassága”? Mindketten a magas minőségben hiszünk és a vevői visszajelzésekből tanulunk. A Matrackuckó Alvásszaküzlet és a Naturtex Kft. egyaránt saját gyártóbázissal rendelkezik, hiszen a forgalmazott termékek minőségéért magunk vállaljuk a felelősséget.

A Matrackuckó Alvásszaküzletek termékskálájának fejlesztését kutatások előzik meg: Aludj jól Magyarország! projektünk keretében a 2007 óta monitorozzuk a magyar lakosság alvási szokásait, a minőségi alvással kapcsolatos igényeit. Megrendelőink számára egyedi, egyéni igények alapján is elkészítjük a tökéletes fekhelyet, hiszen tudjuk: nem vagyunk egyformák, így álmaink is különböznek.

A Naturtex Kft. számos rangos elismerést tudhat magáénak, melyek közül a az Év exportőre 2013Év gyára 2016 vagy a 2017-es Családi vállalatok kiválósági díja mellett a megbízható vállalkozásokat minősítő Bisnode csoport AAA tanúsítványa és az Energiahatékony Vállalat díj mind-mind gyártói és működési tevékenységének minőségi garanciája. A Naturtex Kft. ugyanakkor 11 éve folyamatosan birtokolja a Superbrands márkaelismerést, ami a hazai fejlesztésű és gyártású termékskála kiválóságának stabilitását szavatolja.

Hármunk tökéletes kapcsolata

A Matrackuckó Alvásszaküzlet és a Naturtex Kft. kapcsolatában a vásárló a főszereplő: érte történik minden fejlesztés, minden apró finomítás. Legyen a partnerünk abban, hogy ez a kapcsolat jól működjön és mindannyiunk álma teljesüljön!

Neked készítjük, Magyarországon

Az összes Álomtermék magyar termék. A matrac magját képező habot Miskolc mellett, Sajóbábonyban gyártják, míg a huzatot Érsekcsanádon varrjuk a Hahn család műhelyében. Egyedül a huzat alapanyagát importáljuk Belgiumból – mert ebben ők a legjobbak :) A gyapjú alapanyagot Olaszországból importáljuk, mert abban ők a legjobbak. Ismerj meg minket közelebbről: nézd meg a videónkat, vagy tedd próbára termékeinket a legközelebbi alvásszaküzletünkben.

Vedd a hazait, védd a hazait!

Minden általunk gyártott termék elnyerte a HAZAI TERMÉK és HAZAI FELDOLGOZÁSÚ TERMÉK védjegyhasználati jogot, minősítést!
Nézd csak meg, vagy gyere el és próbáld is ki.

Bármilyen kérdésed van, hívj vagy keress meg minket személyesen:

Nincs ajándék ötleted?

Egyszerű, rugalmas és gyors: Az ajándékkártyák lehetővé teszik, hogy az ajándékot kapó személy maga válassza ki a neki leginkább tetsző termékeket vagy szolgáltatásokat. Ezáltal nem kell aggódnia azzal kapcsolatban, hogy vajon a megajándékozottnak tetszeni fog-e az ajándék.

Ők már jártak nálunk – és azóta jobban alszanak