Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MATRACKUCKÓ Törzsvásárlói kedvezménykártya HAPPY Pont program

 

 


 


RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

 

1. Általános feltételek
1.1. A program időtartama
1.2. A programban résztvevő MATRACKUCKÓ üzletek listája.
2. A program leírása

2.1. Kártyaigénylés
2.2. Kártyaaktiválás
2.3. Gyűjthető pontok és kedvezmények
2.4. Teendők kártya elvesztése esetén
3. A program befejezése
4. Adatkezelés


1. Általános feltételek

A promócióban bárki részt vehet, aki minimum 1000 Ft értékben vásárol a MATRACKUCKÓ szaküzletekben. A MATRACKUCKÓ. a pontgyűjtő játékkal időszakosan külön akciókat is meghirdethet, ezen akciók keretén belül külön szabályokat állapít meg, melyek a szórólapon, az üzletekben és a weboldalon meghirdetésre kerülnek. A promócióban a MATRACKUCKÓ szaküzletek valamint a MATRACKUCKÓ franchise hálózat üzemeltető HAVITU Bt. dolgozói nem vehetnek részt.

A promóció változtatásának jogát fenntartjuk.

1.1. A program időtartama
A program időtartama: 2014. március 05-től, visszavonásig tart.

1.2 Áruházaink elérhetőségéért kattintson ide!


2. A program leírása

A játékban résztvevők vásárlásonként minden elköltött 1000 Ft után 1 HAPPY pontot kapnak, mely a résztvevő számára átadott MATRACKUCKÓ Törzsvásárlói kedvezménykártyáján regisztrálásra kerül. A kártyán gyűjtött pontokért cserébe a résztvevők kedvezmények igénybevételére szereznek jogosultságot.

2.1. Kártyaigénylés

A promócióban részt vevő vásárlók MATRACKUCKÓ szaküzletekben igényelhetnek MATRACKUCKÓ Törzsvásárlói kedvezménykártyát. Az igénylés feltétele az üzletben összesen minimum bruttó 1000 Ft értékben történő vásárlás.
A pénztárnál kapott Belépési nyilatkozat kitöltése után Résztvevő a helyszínen kézhez kapja MATRACKUCKÓ Törzsvásárlói kedvezménykártyáját.

2.2 Kártya aktiválás

A MATRACKUCKÓ kedvezménykártya aktiválása a szaküzletekben történik, az aktiválás megtörténtét visszaigazoló e-mail jelzi, melyet a Résztvevő által megadott e-mail címre küld a rendszer.2.3. Gyűjthető HAPPY pontok és kedvezmények


Minden, a résztvevőnek a MATRACKUCKÓ szaküzletekben elköltött, bruttó 1000 Ft után 1 HAPPY pont kerül jóváírásra a MATRACKUCKÓ Törzsvásárlói kedvezmény kártyáján.
MATRACKUCKÓ Törzsvásárlói kedvezmény kártyával az alábbi kedvezmény fajták vehetők igénybe:
Kijelölt termékekre vonatkozó százalékos kedvezményt, továbbá összevont HAPPY pont és pénzfizetési vásárlási kedvezményt biztosít a MATRACKUCKÓ hálózat, a Résztvevőnek, a következő vásárlás alkalmával.
Kedvezmények, kedvezményes áron megvásárolható termékek listája nem állandó, a változás jogát fenntartjuk.

Az aktuális kedvezménylista itt érhető el: http://www.agy-matrac.hu/happy_pont
A kedvezmények készpénzre nem válthatók! A kedvezmények esetlegesen kijelölt akciókkal nem vonhatóak össze. Beváltáskor, vagyis a %-os kedvezmény érvényesítésekor a vásárlás után újabb HAPPY pontok nem kerülnek jóváírásra.


2.4. Teendők kártya elvesztése esetén


Amennyiben a Résztvevő elveszti kártyáját, a kiállító MATRACKUCKÓ szaküzletben kell azt jeleznie, ahol azonosítás után új kedvezmény kártya kerül átadásra. Az addig összegyűjtött pontok nem vesznek el, 8 napon belül átvezetésre kerülnek az új kedvezménykártyára.

3. A program befejezése

A MATRACKUCKÓ Törzsvásárlói Program visszavonásig érvényes, az esetleges befejezésről legalább 30 nappal korábban a HAVITU Bt. tájékoztatja vásárlóit. A MATRACKUCKÓ Törzsvásárlói Program befejezése után a HAPPY pontok már nem gyűjthetők. A vásárlók további 30 napig válthatják be HAPPY pontjaikat a kívánt kedvezményre. Ezt követően a pontokat beváltani már nem lehet.

4. Adatkezelés

A HAVITU Bt. tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy az MATRACKUCKÓ Törzsvásárlói Kedvenckártya Programban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes. A Résztvevő a Belépési nyilatkozat kitöltésével, aláírásával és leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az önként megadott személyes adatait a HAVITU Bt. minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre. Az adatbázisba kerülőszemélyes adatok kizárólag az HAVITU Bt. marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, kezelésre, harmadik személy részére nem kerülnek kiadásra. Kérésre a HAVITU Bt. az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, majd felfüggeszti a reklámanyagok küldését.