Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fedőmatracok

A fedőmatracok komfortosabbá teszik a fekhelyedet, új szintre emelik az alvásod minőségét. A matracod kisimultabb lesz, az éjszakáid pedig pihentetőbbek. Ezen termékeknél is szeretnénk hangsúlyozni: kulcs fontosságú, hogy kipróbáld, mielőtt megvásárolod, hiszen így érezheted, hogy melyik idomul tökéletesen tested vonalához, illetve alvási pozíciódhoz. Alvásszaküzleteinkben készséges eladóink várnak rád.

Összesen 11 fajta fedőmatrac áll rendelkezésedre. Nálunk a hagyományos memory fedőmatracok mellett megtalálod a lélegző, tökéletes átszellőzésű Cellpur® memory -t, EMC és hideg HR hab fedőmatracokat is, melyeknek nagyon erős a szakítószilárdsága.

Elérhetőek standard méretekben, illetve lehetőséged van egyedi méreteket is vásárolni.

Fontos megjegyeznünk azonban, hogy a kigödrösödött, kifeküdt fekhelyedet nem fogja tudni megváltani egy fedőmatrac. Azért, mert formakövető, így a más meglévő gödröket eltüntetni nem tudja. Ilyen esetekben új matracra lesz szükséged, nem fedőmatracra.

A termékekre 5 év garancia, és ingyen szállítás vonatkozik. Egészségpénztárral fizetnél? Van rá lehetőséged!

Fedőmatrac akciós ajánlat

 

Rendezés:

A fedőmatrac jó, és pénztárcabarát megoldás, ha a már meglévő matracod felületét szeretnéd puhábbá, komfortosabbá varázsolni. Segít a matrac élettartamának növelésében, hiszen általa nem érintkezünk közvetlenül a matracunk felületével. Magába szívja a verejtéket, és nagy hőfokon mosható a huzat. Megoldást jelenthet azon vásárlóinknak is, akik két egyszemélyes matracot vásároltak, de érzik a két matrac közötti rést. A fedőmatrac ezt kiegyenlíti, és egységessé teszi a matracok felületét.

Plusz pont, hogy képes csökkenteni a mozgási súrlódásból adódó felületi rezgéseket, ezért pároknak nagyon hasznos lehet. Ahogy matracaink is, a fedőmatracok is levehető, mosható huzattal készülnek, lehetővé téve a tökéletes alvás higiéniát.

Hasznos lehet ha veszünk egyet akkor is, ha nem állandó használatra tervezzük. Vendégek betoppanása esetén nem kell többé törni a fejünket, hogy hol is fognak aludni. Egy fedőmatrac segítségével a kanapé is kényelmes lesz nekik. Sátorozások, kempingezések alkalmával is kötelező tartozék, hiszen kényelmes, és nem fogunk megfázni a hideg talajon. Albérletben, és kollégiumokban is elengedhetetlen kellék, hiszen ki ne szeretné végre kialudni magát?

A Matrackuckónál kapható: Memória hab fedőmatrac

                                            Hideghab fedőmatrac

                                            Cellpur memory fedőmatracok