Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyerekmatracok

 

Sleepfriendly Product/Alvásbarát termék minősítést kaptak a Matrackuckó matracai a Magyar Alvás Szövetségtől!

Hogy milyen a jó gyerekmatrac? Erre a kérdésre az édesanyák/kismamák, és védőnők tudják leginkább a választ - és persze Alvásszakértőink a Matrackuckóban-, ezért meg is kérdeztük őket. A válaszokat figyelembe véve születtek meg az Álom gyerekmatracaink. 

Termékeink antibakteriális hideghabból készülnek, melyben garantáltan nem telepszenek meg a gombák, és más baktériumok. Kiválóan alátámasztják a baba testét, és mégsem túlzottan kemények. A matracok huzata levehető, 40-60C°-on mosható, a nedvességet pedig magába szívja. Emellett tökéletes átszellőzést biztosít, így nem fog penészedni!

Egy hideghab gyerekmatrac esetében a legjobb visszajelzés, ha a pici jókat, és nyugodtan alszik. Mi ezt kívánjuk mindenkinek, matracainkkal pedig lehetőséget is biztosítunk rá. A termékekre 5 év garancia van, és ingyenesen kiszállítjuk. Egészségpénztárral fizetnél, vagy OTP áruhitelre lenne szükséged? Egyik sem akadály!

 

Rendezés:

Gyerekmatrac, babamatrac esetében

A legfontosabb kritérium, a megfelelő alátámasztás. A picik esetében is él a legenda, mely szerint a jó matrac kemény. A jó matrac megfelelő alátámasztást ad. Az is fontos, hogy kellemes meleget adjon a fekhely, de megfelelő légáteresztés legyen. Kerülni kell azokat a fekvőhelyeket, amelyekbe a kisbabák hason alvás közben belesüppednek. Ezzel megelőzhetjük a bölcsőhalált. 

Fontos, hogy a matrac jól átszellőzzön, így nem fog izzadni a csöppség, és ez higiéniai szempontból is elengedhetetlen. A huzat levehető, és mosható legyen. Ez a balesetek miatt is fontos, illetve az atkák miatt is.

A legjobb gyerekmatrac, amin sokat alszik a kicsi

Azok a csecsemők, akik az éjszaka nagy részét alvással töltik, sokkal jobb kognitív képességekkel bírnak majd. Az eszük gyorsabban vág majd, emellett nyitottabbak lesznek a világra. A nyugtató alváshoz elengedhetetlen, hogy jó matracot találjunk. Érdemes energiát ölni ebbe, hiszen a gyermek alvás közben fejlődik. Ilyenkor alakul a gerincoszlopa, csigolyái, izomzata. Ezért fontos, hogy tökéletes ívben tartsa a matrac a gerincet.

Gyerek Álommatracok

FreshCELL antibakteriális hideghab, alkotó mikro- és poratka ellen fejlesztettük ki. Ez a bizonyos Ultra-Fresh anyag maximálisan tiszta környezetet garantál. Megelőzve ezzel az egyre gyakoribb gyerekkori asztma kialakulását. Amellett, hogy antiallergén, remek választás is, de ennek a kiváló szellőzéssel bíró hideghabnak a sűrűsége (33 kg/m3) és rugalmassága (53%) is a csecsemő zavartalan és egészséges pihenését kívánja szolgálni, az első gyermekágy vásárlásáig.

Vastagsága a gyengébb teljesítményű légzésfigyelőkkel is tökéletesen kompatibilis, így nem csak a baba, de a szülők is nyugodtak lehetnek.

Minden gyermekmatracunk huzata levehető, és mosható. A huzat mintája választható. Van lehetőség Bamboo, Space, és Teddy mintás szövetek kiválasztására. A hab maga 8 és 12 cm-es méretben elérhető.