Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Matracvédők

Kisgyerek, kiskutya, étel ital az ágybetét közelében? Balesetek sajnos előfordulnak. Nem kell azonban, hogy fájjon a fejed miattuk. Vásárolj matracod mellé például egy jó minőségű pamut matracvédőt, hogy tovább tudd használni az ágybetétedet. A termék a fekvőbetét és a tested között helyezkedik el, ez tulajdonképpen egy vastag lepedő. Magába szívja az izzadságot, a nedvességet növelve ezzel a matracod élettartamát.

Könnyen eltávolítható, tisztítható vagy mosógében nagy hőfokon - 95°- mosható ezzel megszabadulunk az ágyunkban rejtőző atka seregtől is. A matrac huzata nem arra lett kitalálva, hogy minden héten mossuk, de a matracvédő igen. Pontosan ezt a célt szolgálja.

Kérdés esetén írj nyugodtan magyar nyelvű ügyfélszolgálatunknak, vagy fáradj be bármelyik Alvásszaküzletünkbe, Alvásszakértőink mindenben állnak rendelkezésedre.

Rendezés:

ÁLOM matracvédő takaró

9.960 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 26.

SETEX KALMUCK matracvédő takaró 80x200cm

9.183 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 26.

NATURTEX® Medisan® matracvédő takaró

10.570 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.

Álom Alsó matracvédő takaró 80x200cm

1.600 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 26.

Mi a matracvédő?

Lényegében egy strapabíró anyagból készült ,,takaró" amely a kedvenc matracunk védelmére született. Többféle anyagból készülhet, különböző vastagsággal, funkcióval. Amellett, hogy megóvja a fekhelyet, (melegítési funkciót is elláthat, például egy gyapjú matracvédő). A vízálló matracvédők pedig minden nedvességtől megóvják a matracot. A tévedések elkerülése miatt: a matracvédő nem nyújt alátámasztást, nem lát el kényelmi funkciót.

Mire jó a matracvédő?

Egy háztartásban sok minden előfordulhat, főleg ha pici gyermek, kisállat, vagy beteg hozzátartozó van a családban.  A Matracvédő használata megkönnyítheti az életünket, ha történik egy pisisbaleset, vagy kiöntjük a kávét, akkor nem kell aggódnunk szeretett matracunk testi épsége miatt, mert mindent megába fog szívni, és már mehet is a mosógépbe.

Csak a Matracvédőt, és az esetlegesen sérülést szenvedett ágyneműt, takarót kell kimosnunk, és el is felejthetjük a balesetet. Hasznos akkor is, ha atka allergiánk van. Gyakori mosásával elkerülhető, hogy allergiás reakcióink jöjjenek elő. A mosási útmutatót minden esetben olvassuk el, hiszen ez eltérhet. Vannak olyan matracvédők, amelyek nagyon magas hőfokon is moshatók, és vannak amelyek csak sokkal kisebben.

Most úgy, ahogy a termékleírásokban megosztottuk veled. Olvasd el cikkünket ide kattintva: Mire jó a matracvédő? 

Tippek, tanácsok

A balesetek nem láthatók előre, ezért célszerű egy váltás matracvédőt is beszerezni. A mosást is úgy tervezd, hogy legalább két hetente lecseréld.