Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Táskarugós matracok

 

Sleepfriendly Product/Alvásbarát termék minősítést kaptak a Matrackuckó matracai a Magyar Alvás Szövetségtől!

Ha az igazán prémium alvás élményt keresed akkor ebben a kategóriában feltétlenül nézz körül. A rugós matracok szerelmeseinek ajánljuk táskarugós ágybetéteinket. Ezen termékeinknél, a táskarugózat prémium minőségű komfort hideghab réteggel van körbevéve, amely kivételes kényelemet biztosít.

A kis rugókat 7 ergonómiai zónára osztottuk, így tökéletesen követik a tested vonalát. Átszellőzésük is kiváló, válogathatsz különböző keménységi szintek között. Termékeinkre 10 év garancia vonatkozik, van lehetőséged OTP áruhitelre is, és fizethetsz egészségpénztárral. Egyedi méretű matracot szeretnél? Nekünk nem akadály! 

Gyere el Alvásszaküzleteink egyikébe,próbáld ki matracainkat és kérd Alvásszakértőink segítségét.

Rendezés:

A tradícionális matracok kedvelőinek

Hogy bonyolítsuk a témát, a táskarugós matracokat szokták zsákrugós matracoknak is hívni. Azért, mert a modern rugós matracok máshogy épülnek fel, mint az elődök. A rugók álló helyzetben vannak, és egymás mellett helyezkednek el.

A rugós matrac régen

Régen ez a kifejezés azt jelentette, hogy felfüggesztések rugózatot, egy acélszerkezetszerűségre. Ezt az eljárást eleinte autóülésekben használták. Innen indult a technológia, és mára már teljesen más a rugós matracok felépítése. Ezek a fekvőfelületek síkrugalmasak voltak. Ami azt jelenti, hogy hatalmas volt az áthullámzás, ha valaki megmozdult az ágyon. Azóta nem egymásba kapcsolódnak a rugók, hanem külön, zsákokba varrva találhatóak meg a matrac belsejében. A rugók, henger alakúak, függőlegesen helyezkednek el. Így a hagyományos rugós matracokkal szemben szinte dupla annyit tartalmaznak. Nem csatlakoznak egymáshoz, így téve lehetővé a pontrugalmasságot. Általában van mindkét oldalukon egy kényelmi réteg. 

A pontrugalmasság azt jelenti, hogy csak ott nyomódik be a matrac, ahol a terhelés éri. 

A legjobb rugós matrac

A számodra legjobb matracnak az a titka, hogy kényelmes. Elérhetőek különböző keménységi fokkal, keménységgel, és zónázással. A megfelelő matrac kiválasztása elengedhetetlen, ha a maximális alvásélményt szeretnél. Ha sikerül kiválasztani, akkor elégedett és boldog életmódot tudhatsz magadénak.

A rugós matracok a strapabíróság szimbólumai

Ajánljuk olyan vásárlóinknak, akik a keményebb ágyak hívei, illetve a testsúlyuk magasabb, esetleg előnyben részesítik a ruganyos fekvőfelületeket, a süppedősebbekkel szemben. Pontrugalmasak, ami azt jelenti, hogy nincs áthullámzás, a rugók külön mozognak, de a test nyomást megtartják az érintett részeken. Ideális választás lehet pároknak is. A keménységért a rugók ellenálló képessége felel. Remekül szellőzik, ezért a test természetes hőmérséklet áramlását is segíti.

Az acélrugózaton kényelmi réteg is található, amely választható. Emellett zónázva vannak, ami azt jelenti, hogy ott tartja a gerincünket, vállunkat, derekunkat a matrac,  ahol azt kell. 

7 ergonómiai zóna

  • Fej: átlagos keménységű, javítja a vérkeringést
  • Mellkas: rugalmas, pihenteti az izmokat és a nyakat
  • Derékrész: alátámasztja a hátizmokat
  • Kismedence: átlagos keménységű, oldalt fekve a gerinc egyenes marad
  • Combok: erős támasz az izmoknak
  • Vádlik: rugalmas fenntartja a megfelelő vérkeringést
  • Lábak: átlagos keménységű, pihenteti a lábakat

Tartósak

Sokan azért választják, mert talán több éve kibírnak az acélrugózatnak köszönhetően. Ez igaz, de a komfortrétegek hamarabb veszítenek majd a teljesítményükből, és ezért kell majd lecserélni a matracot. Lehet használni természetesen tovább, akár 15 évig is egy matracot, de lehet (persze nem törvényszerű), hogy álmatlan éjszakáink lesznek fájós végtagokkal.

Rugós matracaink a következő méretekben elérhetőek :

90x200 -as rugós matrac

140x200-as rugós matrac

160x200-as rugós matrac

180x200-as rugós matrac