Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bamboo paplanok

Naturtex Bamboo paplan avagy bambusz a hálószobádban? Naná! Nagyon népszerű a textiliparban, több okból kifolyólag is. Üreges szálai szerkezete révén kedvezően hasznosítják. A bambuszt tartalmazó anyagokra jellemző hogy, könnyűek, antibakteriálisak, selymes tapintásúak, amit szeret a bőrünk. Egyéb nagyon pozitív tulajdonsága, hogy magába szívja a nedvességet.

A termékeink közt találsz nyári és téli paplant egyaránt. Moshatóak 40°-on kímélő programon. Összetételét tekintve 50% bambusz és 50% pamut. Kérdés esetén keress minket, online magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkon, vagy fáradj be hozzánk valamelyik Matrackuckó Alvásszaküzletünkbe.

 
Rendezés:

NATURTEX® Bamboo téli paplan

29.080 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.

NATURTEX® Bamboo nyári paplan 140x200cm

23.720 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.

NATURTEX® Menta paplan 140x200cm; 400g

8.780 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.

Legyen az alvás igazi élmény a hideg estéken is ezzel a bambuszszálas téli paplannal! A termék bambusz szálakat tartalmazó fedőanyaga selymes tapintású, és véd a baktériumok megtelepedése, elszaporodása ellen. Antiallergén hatású, mosógépben mosható, könnyen kezelhető, formatartó paplan. Az üreges felépítésű, rendkívül hajlékony és könnyű bambusz szárak az élet szinte minden területén sokoldalúan hasznosíthatóak. A paplan bambusz szálakat tartalmazó fedőanyaga selymes tapintású, hűs érzetet biztosít, és véd a baktériumok megtelepedése, elszaporodása ellen. A termék töltete szintén e kedvelt, örökzöld növény szárát alkotó rostok felhasználásával készül. Mindennek köszönhetően a termék nedvességfelvevő- és leadó képessége kiváló, így kellemesen száraz alvást biztosít.

Antiallergén hatású, mosógépben mosható, könnyen kezelhető, formatartó téli paplan.