Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szatén-gyapjú paplanok

 

A  kiváló minőségű természetes gyapjúból készülő paplanok a jó légáramlás biztosításával szabályozzák az alvó test hőháztartását, megfelelő alvásklímát és nyugodtabb, pihentetőbb alvást nyújtanak. Valamint enyhítik a reumás panaszokat is. Emellett a gyapjú szál magába szívja az alvás során keletkező párát, nedvességet és elpárologtatja azt. 100% természetes anyagokból készül, így érzékeny bőrű vásárlóinknak is ajánjuk.

Ezek a paplanok ötvözik a gyapjú régóta ismert hasznos tulajdonságait,  modern köntösbe - 100% pamut-szaténba - öltöztetve elérhetőek boltjainkban, és a webshopunkban. Tisztításukról tájékozódj termékleírásainkból, vagy keresd fel Alvásszakértőinket a Matrackuckó Alvásszaküzletekben.

 

Rendezés:

NATURTEX® Szatén-gyapjú téli paplan

26.440 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.

NATURTEX® Szatén-gyapjú téli paplan

29.700 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.

Előkelő, és stílusos, így tudnánk kellőképpen leírni ezt a terméket. A Naturtex megalkotta a 100% természetes alapanyagból elkészült szatén-gyapjú paplant.  A Fedőanyagát tekintve tiszta pamut, a töltete pedig gyapjú. Színe semleges, puha tapintású, emellett nem elhanyagolható a tény, hogy bőrbarát.

Népszerűsége a benne rejlő gyapjútöltetnek köszönhető. A jó minőségű gyapjú képes megkötni a nedvesség 40%-át amelyet el is párologtat a későbbiekben. Antiallergén anyag, így porallergiások is bátran használhatják. A gyapjú hőszabályozó képességének köszönhetően, télen és nyáron egyaránt remek választás.  Vegyitisztítást igényel, nem ajánljuk a mosógépben történő mosását. Az anyag befilcesedhet. A gyapjú lanolintartalmának köszönhetően amúgy is öntisztító. Ha érdekel a téma, kalandozz el blogtémáink között : Gyapjú választási tanácsok | Hamis gyapjú_ igaz gyapjú |  Gyapjú tisztítása | Gyapjú garancia

A pamut borítás pedig engedi lélegezni az egészet, de magába burkolja a gyapjú jellegzetes szagát.