Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Naturtex törölközők, köntösök a Matrackuckó kínálatában

Ha van valami ami öltözteti a fürdőszobádat, az a Naturtex bamboo törölköző. Válaszd ki a leginkább neked tetsző színt, amely passzol a kiegészítőidhez.

Tisztálkodásunk befejeztével azonnal nyúlunk a törcsi után, de ha nem jól választottunk érhetnek meglepetések. Kivéve a Naturtex készítményekkel. Ezen termékek hatékonysága Bambusz szálaikban rejlik. A bambusz (vagy bamboo) törölközők négyszer annyi nedvességet kötnek meg mint egy normál társuk. Ha szeretnéd megtekinteni termékeinket gyere el hozzánk a hozzád legközelebb eső Alvászaküzletünkbe. 

Bármelyik termékünket viszed is haza, elfelejtheted egy életre a ,,csúszós", ,,gyöszölős" töröközőket, amelyek bár mutatósak, de semmi vizet nem kötnek meg.

 

Rendezés:

Ismerős az érzés, amikor fürdés után törlöd a vizet, törlöd a vizet, de nem történik semmi (tehát inkább csak törölnéd)? Ha ismered a jelenséget, akkor itt az ideje, hogy új törölközőket vásárolj magadnak. Vagy műszálas az otthoni, vagy eljárt felette az idő, és nem használható. A jó törcsi olyan, hogy teszi a dolgát, vagyis magába szívja a testedről a vizet, jól átszellőzik, könnyen megszárad. 

Van aki sok törölközőt használ a tisztálkodáshoz: külön egyet hajra, külön arcra, kézre, testre. Testre a nagyobb méreteket ajánljuk : 70x140 cm vagy 100x150 cm, míg a többi testrészünkhöz elég a kisebb, az 50x100-as kicsi méret.

Anyagában és színében is sok variáció közül választhatsz. Ne feledd! Használat előtt mindenképpen mosd ki a terméket, hogy megtudjon dagadni a szál. A legjobb az lenne, ha szárítógépben meg is szárítanád.