Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pályázat

 

Technológiai Fejlesztés Havitu Bt-nél

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program „Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” tárgyú felhívás keretében „Technológiai fejlesztés Havitu Bt-nél ” címmel fog megvalósulni pályázat a Széchenyi 2020 program keretében 138,7 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A projekt keretében technológiai eszközbeszerzésre, hardver beszerzésre, bérköltség finanszírozásra, marketingre és piacra jutási tevékenységre kerül sor a HAVITU Bt.-nél.

A projekt keretében a következő tevékenységek valósulnak meg:

2022-ben külpiaci megjelenés szakmai vásárokon

•           Heimtextil (Frankfurt) Imm Cologne (Köln) és Construma (Budapest) szakmai kiállításokon és vásárokon is bemutatjuk termékeinket, fejlesztéseinket. Exporttevékenységünk megindításával új piacok elérésével tudjuk még eredményesebbé tenni vállalkozásunkat. Új berendezéseink  és eszközeink teszik lehetővé

A pályázat keretében beszerzésre kerülő technológia modernizációt elősegítő eszközök:

•           Párnatöltő gép: Az új párnatöltővel jelentősen csökkentjük a kézi munkaórák számát valamint a pontatlan töltősúly előfordulásának esélyét. Párnáink előállítási költsége jelentősen javulni tud a berendezés gyártósorba állításával.

•           Teregető gép: A teregető segítségével a kézi munkát kiváltja a gépi munka, amellyel a szabott anyagok mennyiségét a sokszorosára növeljük, a hibázási lehetőséget a minimálisra csökkentjük valamint az emberi munkaerőt is redukáljuk.

•           Varrógép: Az új varrógépek segítségével egyszerűsíthetjük a gyártási folyamatokat amely által növelhetjük a gyártási kapacitásunkat, pontosságunkat.

•           Hímzőgép: Termékeink egyedívé tételénél van jelentősége ennek a berendezésnek. A gyártás során a hímzőgép segítségével a Vásárlók igényeihez tudjuk igazítani a matracokat, egyben a Márka jelölést is igényesen tudjuk megvalósítani.

•           Csomagoló gép: Elsősorban párnák, gyapjútakarók csomagolására szeretnénk rendszerbe állítani az egyedileg fejlesztett csomagoló gépet. A gép használata közel a harmadára tudja csökkenteni a csomagolásra szánt időt és a technologiának köszönhetően a csomagolt termék méretei is jelentősen csökkenni fognak.

•           E-targonca, A targonca használata lehetővé teszi majd a 2 szintes raktározást melynek következtében az 1m2-re vetített raktározási költség lényegesen csökkenni fog, így raktár kapacitásunk lényegesen nőni fog. A beszállított áruk termékátvétele gyorsabb és főleg fizikai munka nélküli lesz. Kézi gyalog targonca munkába állítása jelentősen csökkenteni tudja a kiszállításra váró áru összekészítését, a különböző alapanyagok munkaterületre továbbítását.

•           Rollni adagoló: A nagyteljesítményű teregető gép alapanyag ellátásárnak része egy olyan egyedileg fejlesztett tároló és adagoló eszköz amelyet a munka kezdés előtt feltöltünk a kívánt mennyiségű alapanyaggal.  Az adagoló segítségével ennél a munkafolyamatnál 50 százalékkal tudjuk csökkenteni az élő munkaerőt.

•           Kompresszor: Az eszközök ellátására kell kiépítenünk a sűrített levegős rendszerünket.

•           Informatikai eszközök: Munkatársaink minden raktározási, gyártási folyamatot közvetlenül a munkaterületnél el tudnak érni, így jelentősen fog csökkenni az adatok rögzítésére szánt idő és ennek következtében a gyártás eredményessége is hatékonyabban alakul majd.

 A fejlesztések együttesen járulnak hozzá a cég termelési kapacitásbővítéséhez és modernizációjához

További információ kérhető:

Id. Hahn Gábor, ügyvezető

id.hahn.gabor@matrackucko.hu

 

Újabb sikeres pályázat!

A Havitu Kereskedelmi és Szolgáltató Bt  Gazdasági társaságok és szövetkezetek, valamint egyéni vállalkozók részére Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogramot nyert. Melynek azonosító jel: GINOP-8.3.5-18)

 

A Havitu Bt. 25 milló Ft hitelt nyert, amelyből piaci részesedését kívánja majd növelni. Az igényelt finanszírozás lehetőséget biztosít, hogy piacrészesedés és forgalomnövekedés érdekében  2020 és 2021 évben tovább bővítsük franchise partnereink számát, illetve tovább színesítsük  termékválasztékunkat.

Összeségében az új üzletek nyitása és új saját márkás termékek bevezetése teszi lehetővé a piaci részesedésünk növelését és optimista terveink elérését.

További információ kérhető:

Id. Hahn Gábor, ügyvezető

id.hahn.gabor@matrackucko.hu