Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PRANA LUXURY TÖNKÖLYHÉJ PÁRNA

9.980 Ft
Párna mérete
Menny.:db

A Luxury kollekciót a maximális kényelem elérése ihlette, így a sávolyszövéses 100% pamut angint, ami a legtartósabb textil a párna gyártásban, steppeléssel béleltük. Ezzel elértük, hogy a gabonahéjak mozgása halk, a darabossága komfortos lett, a stabilitás tartása pedig a legjobb.

 

 

Cikkszám: 15501 PARNA 025X030
Gyártó: PRANA-Design Kft
Termék címkék:
magpárna párna tönkölyhéj

Termékleírás

Tönkölyhéj párna 

Tökéletes megtámasztás a fejnek és a nyaki gerincnek.

 

A Luxury kollekciót a maximális kényelem elérése ihlette, így a sávolyszövéses 100% pamut angint, ami a legtartósabb textil a párna gyártásban, steppeléssel béleltük. Ezzel elértük, hogy a gabonahéjak mozgása halk, a darabossága komfortos lett, a stabilitás tartása pedig a legjobb.
 

∙ A tönkölyhéj párna a legjobban formázható párnák közé tartozik.
∙ Bármilyen pozícióhoz jól illeszkedik, a lehető legideálisabban támasztja meg a nyaki szakaszt, így a gerinc nyugodtan pihenhet.
∙ Has, hát és oldalfekvéshez ajánljuk kisgyerekeknek és utazópárnának.
∙ Tönkölyhéj (tönkölybúza pelyvája) 100% pamut steppeléssel bélelt anginban.
∙ Mérete: 25x30cm, vastagsága: kb.: 5 cm (Figyelem! A megadott méret a töltet nélküli anyag mérete.)
∙ Jól formázható, ideális alátámasztást nyújt a nyaknak és a fejnek, így oldja a nyak-, váll-, és hátizmok feszültségét.
∙ Jól szellőzik, nem melegszik túl.
∙ Görcsoldó, regeneráló hatású.
∙ A húzózár segítségével beállítható a kényelemnek megfelelő töltésmagasság.
∙ Az angin anyag megfelel az OEKO-TEX szabványnak.
∙ Az angin egy sávolyszövésű pamut anyag, ami a sűrűségéből adódóan rendkívül strapabíró, nem nyúlik el, és nem engedi a gabonahéjat sem kibújni a szálak között, amit a steppelés tovább erősít.

∙ Figyelem! Az alaptermék nem tartalmaz külső párnahuzatot!

Neked is gondot okoz az optimális párna kiválasztása?

 

Hallgasd meg, hogyan zajlik a párnaválasztás a Matrackuckóban!

 

Nem mindegy mire hajtod a fejed
A kényelmes és pihentető alvás nemcsak a matracodtól függ… a személyes igényeidhez alkalmazkodó párna nélkül is búcsút inthetsz a szép álmoknak.
A párnaválasztási kisokosunkból megtudhatod, mire kell figyelned az ideális párna kiválasztásakor.

Termék paraméterek

Párna gyártó Prána design
Párna moshatósága nem mosható
Párna töltet tönkölyhéj
Párna töltősúly 800g
Töltet moshatósága nem mosható
Párna márka Prána párnák

Gyakran Ismételt Kérdések:

Melyik Prana párnát válasszam? Tanácstalan vagyok…

Az igények eltérőek. Vannak akik a keményebb párnára voksolnak, vannak akik a puhábbat kedvelik. Párnáink között mindenki megleli a számára tökéletesen megfelelőt. A termékek leírása, és a képek is a választás könnyítését szolgálják. Akinek a keményebb párnák kényelmesek, azoknak ajánljuk ezeket a termékeket. Erősebb tartást biztosító készítmények, azoknak a tönköly- vagy hajdinahéj töltetetű párnákat kínáljuk.

 

Mit kell tudni a töltetekről, miben térnek el egymástól?

A PRANA-Design csak olyan töltőanyagokkal dolgozik, amelyek a legkiválóbb alátámasztást nyújtják a nyak- és a gerinc számára. Tönköly párna: Nagy méretű magok/darabok alkotják. Gyulladáscsökkentő hatása lehet, a kovasav kipárolgása miatt. Köles párna: közepes méretű szemcsékből álló töltőanyag – lágyan gördül. Hajdina párna: Legkisebb szemcsékből álló töltőanyag – jól formázható. A szemcsék formája miatt akupresszúrás masszírozó hatása lehet.

Milyen méretű párnát válasszak?

Az ideális párna kiválasztásánál vedd legfontosabb szempontnak a vállszélességet. Ha a mostani párnád mérete megfelel neked, akkor mérd le, és akkorát rendelj/vásárolj termékeinkből is. A párna magassága a töltet mennyiségével szabályozható.

 

Basic, Premium és Luxury belsők – a párna anyaga- között mi a különbség?

A Luxury kollekció megalkotásánál a maximális kényelem prezentálása volt a cél. Ezért, a sávolyszövéses 100% pamut angint, amely a legtartósabb textil a párna gyártásban, steppeléssel béleltük. Ezzel a lépéssel kevésbé fognak hallatszani a gabonaszemek a párnában. A Prémium kollekció a tartósság jegyében született. Anyaguk sávolyszövéses 100% pamut angin, ami a sűrűségéből adódóan rendkívül strapabíró, nem nyúlik meg, és nem jut ki rajta a töltet. A Basic kollekció termékei szanforizált huzattal rendelkeznek. Fehér 100% pamut, amely 60°-on mosható.

 

Ha túl sok, vagy kevés a töltőanyag akkor mit csináljak?

A Prana Design párnái alvásszakértővel konzultálva, a legtökéletesebb töltetmagasságra lettek állítva. Persze testalkattól függően előfordul, hogy a nyak-váll távolsága eltér, ezért más töltetmagasságra van szüksége. A zipzár használatával a töltet kivehető belőle, abban az esetben pedig, ha kevésnek bizonyul, akkor 0,5 kg-os kiszerelésben megvásárolható a plussz töltet.

 

Mivel jó választás egy Prana Design párna, más termékek helyett?

A gabonahéj töltetű párnák pozitívuma - más párnákkal szemben –, hogy megfelelő szögben tartják a nyakat, és mindemellett jól formálhatóak. Nem lapul le, erős tartást biztosít. Használata közben komfortosan ellazulnak a nyak körüli izmok, ezért prémium alvásélményt nyújt. Jó választás kimondottan azoknak, akik nyaki, és gerincfájdalmakkal küzdenek

 

Nem lepik el az élősködők a párnámat, hiszen mag a belső töltete?

A gabonának kizárólag a fertőtlenítésen és tisztításon átesett pelyvája kerül bele a párnába. Az eljárásnak köszönhetően az élősködők nem találnak élelmet maguknak.

Allergiások is választhatják?

Ezek a termékek csak megtisztított gabonahéjat tartalmazhatnak. Sajnos a legmodernebb tisztító eljárások után is nyomokban tartalmazhat minimális pollent vagy esetleg port. Az allergiás betegeknek ajánljuk a gabonahéj töltet kivételét, majd mosózsákban történő átöblítését kézmeleg vízben. Fontos, hogy alaposan szárítsuk meg az eljárás után.

Van lehetőség a Matrackuckó Alvásszaküzlethálózatokban megnézni a párnákat?
Igen, ki is lehet próbálni őket, Alvásszakértőink pedig minden kérdésre készséggel válaszolnak majd.

Van garancia a megrendelt termékekre?

Párnáinkra a hatályos jogszabályok értelmében megfelelő garanciát adunk, az esetlegesen hibás termékeket jelzés esetén azonnal kicseréljük.

 

Milyen időközönként kell lecserélni a párnát, vagy a töltet, ha elhasználódik?

A gabonahéj töltet a ránehezedő folyamatos terhelés hatására, morzsolódhat, ezért a cseréjüket 2 évente szoktuk javasolni. A töltet felfrissítése minden évben ajánlott.

 

Hogyan kell tisztítani párnákat?

A huzat és a töltet nem mosható együtt. Miután kiszedtük a töltőanyagot, – a cipzáron keresztül - a párna belső huzatához jutunk. Ez kézmeleg vízben tisztítható, de szárítógépbe nem tehető. Eközben a töltet szellőztetni kell. Át is szitálható, aztán ha megszáradt, mehet vissza a huzatba. Ezt a procedúrát évente egyszer kellene elvégezni, de szükségszerűen bármikor kicserélhető a töltet.