Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Párna és paplan kisokos

Az ideális párna megtalálása nem olyan bonyolult, mint ahogy azt eddig képzelted, de annál fontosabb. Tudtad, hogy a népszerű memóriahabos párna nem való mindenkinek? Alváspózod mellett számtalan befolyásoló tényező lehet a kiválasztásnál. Olvasd el cikkeinket!

Párna és paplan kisokos  |  Memory párnák  |  Toll és Pehely párnák paplanok  |  Műszálas párnák paplanok

Miért használunk lepedőt?
Miért használunk lepedőt?

Amikor ágyneműhuzatot cserélünk, az egész folyamatot a lepedő levételével, és az új felrakásával indítjuk. Gondolkoztál már azon, hogy miért használjuk egyáltalán? Hiszen a matrachuzat, és a matracvédő is kellemes, puha, jó anyagú manapság.

Miért fehér az ágyneműhuzat a szállodaiparban?
Miért fehér az ágyneműhuzat a szállodaiparban?

Manapság már a legtöbb szállodában, hotelben fehér az ágyneműhuzat és a lepedő. Egységes üzenetet, és az otthon kényelmét hordozva ezzel a megfáradt utazóknak. A 90-es évek környékén forradalmasították egy egyszerű gondolattal az egész ipart. Szállodai textíliák nyomába eredtünk...

Aludj párnával a lábad között, a gerinced hálás lesz!
Aludj párnával a lábad között, a gerinced hálás lesz!

Egyre több helyen ütközhetünk bele cikkekbe, ismeretterjesztő anyagokba, amelyek azt próbálják átadni nekünk, hogy aludjunk párnával a lábunk között. Igazából semmi meglepő nincs ebben, hiszen tudat alatt már nagyon sokan csinálják, és ha nem is párnát, de a takarót gyakran a lábuk közé veszik alvás közben. Miért jó ez? Olvasd el!

Ágynemű kalauz- mindet a huzatokról!
Ágynemű kalauz- mindet a huzatokról!

Ebben a bejegyzésben összefoglaltuk, hogy milyen anyagból készült ágyneműt választanak a legtöbben, melyik anyagról mit kell tudni, miben különböznek egymástól? Mennyi időközönként lenne ideális kimosni azt, és miért? Ha érdekel olvasd el az Ágynemű kalauzt. 

Paplan kalauz avagy így válassz jól!
Paplan kalauz avagy így válassz jól!

A paplan megfelelő kiválasztása kulcsfontosságú az alvásminőség szempontjából. Egy biztos: mindenkinek van egy kedvenc paplanja, amelytől nagyon fájna megválni egy napon... Milyen paplanok kaphatóak a Matrackuckónál, és mi a  jellemzőjük? Mutatjuk!

Párna akció Budapest
Párna akció Budapest
A párna kiválasztása kulcsfontosságú a minőségi alvásod érdekében. Ebben nyújtunk neked segítséged a Budapesti  Matrackuckóban, Alvásszaküzletünkben. Folyamatos párna akciókkal várunk. Megtalálsz  minket a  Hegedűs Gyula utca 64-66. alatt.