Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Párnák

A pihentető alvás egyik szerves tényezője a párna, ezért nagyon fontos, hogy igényeidnek, testalkatodnak, alváspózodnak megfelelőt válassz ki. Ezt megteheted egyedül, illetve kérheted Alvásszakértőink segítségét a boltjainkban. Honnan tudod, hogy párnád megérett a cserére? Elfekszed a nyakadat, fája  hátad, kialvatlan és ingerült vagy. A külsejét tekintve pedig : koszos, elszíneződött stb.

Milyen a jó párna? Tökéletesen tartja a gerincedet, kényelmesen fekszel rajta, és jót alszol. Bár egyszerűnek tűnik ez a meghatározás, megtalálni nagyon nehéz az ideális darabot. Kínálatunkban találsz memóriahabos párnákat, toll és műszál töltetűeket. Termékeink nagy részénél a töltet vastagságát tudod szabályozni, vehetsz ki belőle vagy rakhatsz hozzá. Ezek után már csak az a kérdés, hogy milyen párnát szeretnél? A népszerű anatómia párnát? Tudtad, hogy az nem jó mindenkinek? Olvassd el cikkeinket a témában: Párna és paplan kisokos  |  Memory párnák  |  Toll és Pehely párnák paplanok  |  Műszálas párnák paplanok

Üzleteinkben termékeinket ki is próbálhatod!

Rendezés:

Anatómiai Memory Bamboo párna 33x48cm

16.690 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.

REFLUX hideghab párna 65X62x18cm

18.482 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.

NATURTEX® Aloe Vera memory párna 50x30cm

8.250 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 29.

Flexi Bamboo párna 40x50cm

8.108 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.

Pappy Memory Bamboo párna 40x52cm

21.313 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.

Szeretet Memory Bamboo párna 40x68cm

25.643 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.

BAMBOO HENGER flexi párna 52X16cm

8.804 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.

NATURTEX® Medisan® kispárna

4.970 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 29.

NATURTEX® műszálas hengerpárna 15x40cm

2.740 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 29.

A jó párna titokban tartja álmaidat, és ,,tűri", hogy egész éjjel folytogatva ölelgetjük. Cserébe minden hálánk és szeretetünk az övé. Sajnos nem minden gazdi-párna kapcsolat ilyen idilli, hiszen az évek alatt elhasználódhatnak, vagy egyszerűen olyat is választhattál, ami nem felel meg teljesen az idényeidnek. Ez nyakfájást, zsibbadást eredményezhet.

Az ideális párna kiválasztása nem egyszerű, ha szeretnél hozzá segítséged, akkor ajánljuk figyelmedbe, ingyenesen letölthető párnaválasztási kisokosunkat : itt éred el.  

Számtalan szempontot kell figyelembe venned, például az alvási pózodat, és hogy milyen töltetű pűrnűt szeretnél. Vigyázz, az anatómiai párna nem való mindenkinek! Erről itt olvashatsz bővebben: katt  A matrackuckónál párna 70x90, 50x70,40x80, 40x50 cm-es méretekben kapható. Termékeinket vásárlói igényekre szabottan készítettük el. Minden termékünknél mosható a huzat, és nagy részüknél állítató a párna magassága a töltet mennyiségének szabályozásával. Ne feledd, ha jó a párna jót alszol, szép lesz a napod!

Az ideális termékünk hozzásimul a testedhez, puha, és tökéletesen alátámasztja a gerincedet. Ahogy más webárúházaknál is, a Matrackuckónál is az anatómiai párna a legnépszerűbb. Tudnnod kell, hogy memóriahabos párna nem csak szilárd töltettel kapható, hanem habdarálékkal is. Ez a töltőanyag azért közkedvelt, mert a test hőjére reagálva alakul. Igazi felhőélmény. Bújj bele, és aludd szépre magadat. 

Akár a Matrackuckó, akár a Naturtex termékeket választod is, imádni fogod. Kínálatunkban elérhető a modern technológiával készült polieszter töltetű párna. Ezekről azt kell tudnod, hogy a töltet és a huzat is mosható nagy hőfokon, így alkalmas lehet kisgyerekes családoknak, illetve beteg hozzátartozóinknak. Jól szellőznek, és ellenállnak a poratka hadseregnek.

A természetes alapanyagok kedvelőinek a hűsítő funckióval ellátott gyapjú töltetű párna az igazi. A gyapjúról röviden annyit kell tudnod, hogy ez az anyag magábaszívja és elpárologratja az alvásod során kerelekezett nedvességet, illetve kivóan hőszigetel, és szellőzik. Ha érdekelnek a gyapjú legendák, és általános kérdések, érdekességek, akkor olvasd el blogunkat, ide kattintva.  A gyapjú termékeinket pedig megtalálod ide kattintva. 

Toll párna. Egy igazi legenda, még a dédszüleink is erre esküdnének. Manapság már nem a régi technológiából készült párnkra kell gondolnod, ha a toll töltetekről beszélünk. Termékeink nagy része kézzel válogatott libatollból, vagy pehelyből készül, és tripla, vagy dupla rétegű huzatban van. Megelőzve ezzel, hogy belédszúrjon a toll, mint a nagymama párnáinál gyermekkorodban. Ezeknél a termékeknél már csak a pihe-puha, jól szigetelő alvásélmény marad, semmi szurkálódás. Termékeinket itt tudod megtekinteni. 

Antiallergén párna, a por és atka allergiások legjobb barátja. Ha egy lyen terméket választas, végre kialudhatod magadat. Minden párnánál fontos, hogy mosható legyen a huzata, de itt különösen. A huzat nagy hőfokon mosható gépben, ami azért hasznos, mert az atkák elpusztulnak a hőkezeléstől. Az anyag pedig ellenálló, így nem fog megsérülni a mosástól. A poratkáról, és az allergiáról érdekes cikkeket találsz ide kattintva: Bolha, atkék, poloskák, a matracban,  Az allergia 50 árnyalata–és mi a helyzet a poratkákkal? 

Ha szeretnéd kipróbálni a termékeket fáradj be valamelyik Alvásszaküzletünkbe: Baja • Budaörs • Budapest • Győr • Kecskemét • Miskolc • Debrecen • Pécs • Szeged • Székesfehérvár • Szekszárd • Szolnok • Szombathely