Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Álompárna

Egy párna mind felett: az Álompárna. A Matrackuckó saját gyártású párnái. Megálmodásuknál csak prémium minőségű anyagokat használunk, az alvásélmény maximalizálása érdekében. Varrodánkban, magyar kezek által készülnek. Ezen termékek elérhetőek kölönböző töltettel, és szilárdággal. A huzat minden esetben eltávolítható, és mosható. A töltet pedig kivehető, és külön vásárolható is. 

Hogy ne fájjon a fejed többé, válaszd az Álompárnáinkat!

 

Rendezés:

Mitől különleges egy Álompárna?

Nincs két egyforma test, és mindenki máshogy szeret aludni. A rossz alvásért nem mindig a matrac a hibás, lehet, hogy a párna keseríti meg az éjszakáidat. A Matrackuckó saját gyártású Álompárnái igyekeznek több igényt is kielégíteni. A közös pozitív tulajdonságuk, hogy minden Álompárnának levehető a huzata.

Memóriahabos Álompárnák

 • Anatómiai Memory Bamboo párna Memóriahabos párna, tökéletes formakövetéssel és tartással. Háton alváshoz, oldalt alváshoz ajánljuk. A nyakad nem fog elzsibbadni, ha ezen alszol, és remekül tehermentesíti a csigolyáidat.

 • Szeretet Memory Bamboo ÁlomPárnaSzeretet párnánk keménysége tökéletes, kissé puha, de nem túl bemélyedős, magassága 13 cm háton és oldalt alvóknak ajánljuk. Ez a párna tömb formájú, így nem ajánljuk azoknak, akik alvás közben szeretik gyömöszölni, ölelgetni a párnát.
 • Pillangó Flexi Memory Bamboo párna : A Pillangó Flexi Memory Bamboo párna memóriahab darálék töltetét saját igényed szerint állíthatod, speciális formája pedig biztosítja a még kényelmesebb alvást!

 • Pappy memóriahabos párna: ezzel a memóriahabos párnával gerinced védelme garantált: tehermentesíti a nyaki csigolyákat és tökéletes alátámasztást nyújt. Bambuszszállal szőtt huzattal készül, így nedvszívő és hőszabályozó képességének köszönhetően, higiénikus és nyugodt pihenést kínál.

 • Junior anatómiai memory bamboo párna: egy tökéletes választás, hogy gyermeked is jól aludjon. Hiszen tudjuk, ha ők jót alszanak, akkor mi is :)

 

Hideghab Álompárnánk

REFLUX ÁlomPárnaSpeciális hideghabból készül, kifejezetten a refluxos betegek számára, de univerzálisan használható, 3 szög formája miatt. Vannak, akik televíziónézéshez vásárolják. 

 • Hanyatt fekve a hát alatt reflux ellen, és esti olvasáskor.
 • Hanyatt fekve a láb alatt (hosszabb vége a lábfej irányába) gerinc fájdalmak esetén tehermentesíti a lumbális szakaszt.
 • Reggel felállítva az ágy fejvégnek támasztva üléshez reggli kávé, a hírolvasáshoz. Max 10 perc, hisz a matracainknak nem tesz jó a hosszas üldögélés az ágyban!

Főként felnőtteknek javasoljuk. Bővebb információ a termékleírásnál

Szilikon töltetű Álompárnák

 • Klasszikus Flexi Bamboo Álom Párna: Mosható, antiallergén töltettel és bambusz huzattal. Állítható töltetének köszönhetően a Flexi Bamboo magasságát saját igényeidhez igazíthatod. A párna külső huzata 40°-on mosható, a belső huzata, a külső pedig 60°-on. 
 • Pillangó Flexi Bamboo párna: A Pillangó Flexi Bamboo párna magasságát és keménységét saját igényednek megfelelően állíthatod, speciális formája pedig biztosítja a még kényelmesebb alvást!

 • Viktor Pillangó Flexi Bamboo: Egyedi formatervezett design, szintén a saját igényeidre formálhatod. Mosható huzattal.

 • Henger Flexi Bamboo párna: Sokoldalúan használható párna, szilikongolyó töltettel.