Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyéb kiegészítők, töltetek

Ha azt érzed, hogy nyakad fáj reggelente, vagy nem tökéletes a tartása, akkor megeshet, hogy párnád töltete frissítésre szorul. A Matrackuckó párnáihoz lehetőséged van töltet vásárlásra is. Tegyél bele annyit, amennyit szeretnél, vagy ahogy kényelmesnek érzed. Fontos, hogy ne vegyítsd az anyagokat, használd az eredeti töltőanyagot.

Szívesen olvasgatnál cikkeket tőlünk? Ajánljuk figyelmedbe a blogunkat. 

Alvásszakértőink állnak rendelkezésedre Alvásszaküzleteinkben.

Rendezés:

A töltet fajtája, legalább annyira fontos, mint maga a párna. A Matrackuckónál van lehetőséged vásárolni a párnádhoz plusz töltetet. Sajnos semmi sem tart örökké, a tartás minősége sem. Ha azt érzed, hogy valami nem stimmel, elzsibbadt a nyakad reggelre, vagy egyszerűen érzed, hogy nem kényelmes a vánkosod, akkor vásárolj hozzá töltetet. A Matrackuckó párnái könnyedén feltölthetők, hiszen a zipzárral eltávolíthatod a huzatot. Ezután már csak be kell töltened a megfelelő töltetet.

A memóriahab darálék esetében megfigyelhető, hogy idővel veszít a rugalmasságából. Ha szeretnéd felfrissíteni a párnádat, elég lesz egy csomag. A régi töltetet nem kell kidobnod, csak hozzákeverni az újat. Figyelj rá, hogy töltés közben próbálgasd, mert ha túl magasra töltöd, nem fogja megfelelően tartani a nyaki csigolyáidat.

A szilikon is idővel veszít a tartó képességéből, ezért ezeket a párnákat is fel tudod frissíteni egy kis töltéssel. Amint megvagy a töltéssel érdemes alaposan felrázni a párnát, hogy az anyag a megfelelő arányban jusson mindenhová.