Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyapjú párnák

 

A természetközeli kényelem megtestesítője. A gyapjú egy környezetbarát alapanyag, amely jól szellőzik, és egyedi szálszerkezetének köszönhetően remekül elpárologtatja a nedvességet. 

Ezekkel a tulajdonságokkal télen és nyáron is ideálissá teszi az alvásklímát. A gyapjúpárna töltete állítható, így a gyapjú párna magasságát saját igényeidhez igazíthatod. Antiallergén töltete mosható, természetes gyapjú huzata pedig valósággal taszítja az atkákat.

Az ausztrál merinó bárány finomgyapjából készült szövet alkotja párnáink külső huzatát, melynek a szálas anyagok között egyedülálló a nedvszívó képessége.

Flexi bárány gyapjú párnánk tehát egészséges és higiénikus pihenést kínál számodra, nyáron sem izzadsz le benne, és a méregtelenítésed hatékonyabb lesz. A göndör gyapjúszálakon gyapjúviasz van, a lanolin pedig antisztatikus, Flexi gyapjú párnád tehát nem porosodik majd.

Rendezés:

A pihentető és kényelmes alvás nemcsak a matracodon áll… a sajátos igényeidhez alkalmazkodó párna nélkül is búcsút inthetsz a nyugodt éjszakáknak. A párnaválasztási kisokosunkból megtudhatod, mire kell figyelned az ideális párna kiválasztásakor. A kisokost ide kattintva érheted el: kattints

A gyapjú termékeket a Matrackuckónál, az Aranygyapjú termékkategória jegyzi. Az összes Aranygyapjú termékhez hasonlóan – magyar termék. A gyapjú párnát Érsekcsanádon varrják a Hahn család műhelyében. Az alapanyagul szolgáló merino gyapjú, mint nyersanyag, Ausztráliából érkezik.