Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Könnyen tisztítható párnák

Sajnos az atka és a por allergia megkeseríti sokak éjszakáit. Megalkottuk antiallergén párnáinkat, kifejezetten ezen vásárlóinak. Kínálatunkból antiallergén anyagnak számít a memóriahab, a szilikontöltet. Igyekeztünk úgy választani, hogy a gombák és a baktériumok rá se nézzenek termékeinkre. A nyugodt alvás jár neked akkor is, ha allergiában szenvedsz. Huzataink moshatóak, és bambusz szálakat tartalmaznak.

Tudtad, hogy mit érzel abban az esetben, ha már megérett a párnád a cserére? Amikor fáj a nyakad, a hátad, ingerülten ébredsz. A töltőanyag összecsomósodott, megsüllyedt, elszíneződött . Fontos figyelembe venned a választásnál az alvás pózodat, és a matracod keménységét.

Kérdés vagy segítség esetén keresd fel online ügyfélszolgálatunkat, chatelj velünk, de be is fáradhatsz a hozzád legközelebb eső Alvásszaküzleteinkbe.

Rendezés:

Hipoallergén, vagy antiallergén párna, mi is az? Olyan párna, amely olyan anyagból és töltetből készül, amely nem okoz allergiás reakciókat a poratka allergiásoknak, asztmásoknak. Általban azokat a termékeket soroljuk ebbe a kategóriűba, ahol a huzat levehető, és külön mosható, emellett tartalmazhat növényi szálakat, vagy új technológiával kifejlesztett polieszter töltetet, amelyet 90°-on is moshatunk. Ez garantáltan elpusztítja az allergizáló anyagokat.

Erre azért van szükség, mert alvásunk során a párna kapja a legnagyobb dózist. Egész éjjel lehelgetjük, szorítjuk az arcunkhoz, belemennek az elhalt bőrdarabkák, rátapad a hajszálunk, szempillánk, tüsszentünk köhögünk rá. Ez nagyon sok baktérium, arról nem is beszélve, hogy az atka az emberi bőrt, szőrt, hajat eszi. Ezekben a töltetekben jelentősen kevesebb a szennyeződés, mint a normál töltetben. Azért javasoljuk, hogy 1-2 hetente mossuk ki a huzatot. 

A legjobb anyagok, képesek távoltartani az allergéneket az ágyneműdtől, olyan környezetet biztosítva nekik, hogy képtelenek legyenek megélni. Érdekes cikkeink a témában: 

Az allergia 50 árnyalata–és mi a helyzet a poratkákkal?  | Bolhák, atkák, poloskák a matracban...  |