Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Memóriahabos párnák

A legjobb memóriahabos párna ideális magasságú, remekül tartja a nyakcsigolyáidat. Kevés párna képes annyira idomulni nyakad, és fejed formájához, mint a memory. Tehermentesíti a nyaki csigolyáidat alvás közben.

Kínálatunkban találhatsz memóriahab darálékos párnákat is. Ezeket olyan vásárlóinknak ajánljuk, akik szeretik gyömöszölni, ölelgetni párnáikat alvás közben, vagy sokat forgolódnak. A vastagságot pedig saját magunk tudjuk beállítani. A memory a test hőjét felvéve lágyul.

Nagy népszerűségnek örvendenek a szilárd formájú memóriahab párnáink is. Azoknak, akik valamelyik oldalukon, vagy háton alszanak, kiváló lehet az anatómiai memória habos párna használata, ám hason alvóknak egyáltalán nem ajánljuk. 

Gyere be Alvásszaküzleteink egyikébe, és próbáld ki termékeinket.

Rendezés:

Ha úgy döntöttél, hogy memóriahabos párnát választanál alváshoz, akkor több további szempontot kell majd még figyelembe venned. Alvási pózodhoz megfelelő téreméket válassz, és olyan párnát, amely tökéletes tartást biztosít neked,és kényelmes. A jó minőségű memóriahabból készült párnák tehermentesítik a nyaki csigolyáidat. A jó hab sokáig megtartja a visszarugózó képességét. Legalűbb 50kg/m3  sűrűségűt válassz. ,, A NASA story meghozta a hírnevet a memory párnáknak. Azóta nagyon sokan szeretik. Megértjük, hiszen amellett, hogy rendkívül jó formakövető, tartja a nyakadat, és a horkolás esélyét is csökkenthetik. " - a cikk további részéért katt ide.

A közkedvelt anatómiai párnák remek alátámasztást biztosítanak a nyakadnak, és a hátadnak, de nem ajánljuk a használatukat például a háton alvóknak. Azért, mert abban a pozícióban túl magasra emeli a nyakat, jelentősen megterhelve azt alvás közben. ,,Bizony-bizony! az anatómiai párna jó oldalfekvéshez, jó háton alváshoz azonban hason fekvéshez kimondottan gyilkos... Próbáld csak ki, ahogy a bumszli rész elszorítja a légcsövedet... Ugye-ugye! Nem is jó az mindenre! Szóval kedves hason fekvők, ez sajnos nem lesz jó Nektek! Persze a hason fekvés sem a legjobb, de hát ha egyszer azt szoktuk meg." - a cikk további részét itt olvashatod el.  

Válasszuk inkább a memóriahab darálékos párnát. Ezen termékeknél egyénileg szabályohatd a magasságot és gyömöszölheted alvás közben. A huzat minden esetben mosható. Ha idővel a memóriahab megereszkedik, akkor külön rendelhető hozzá töltet.