Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Műszál töltetű párnák

A Naturtex műszál töltetű párnái érzetre egy kicsit ruganyosabbnak tűnnek például egy toll töltetű párna. A műszálas töltelék modern technológiával készül, remekül átszellőzik, és pihe-puha aludni rajta.

 A huzat is bőrbarát. A Naturtex medisan családja mosható akár 95°ban is. Ez azt jelenit, hogy az atkáktól is megszabadulhatsz, mert ők 60°-on elpusztulnak. Ajánljuk kisgyerekes családoknak, illetve házi betegápoláshoz egyaránt, hiszen tulajdonságainak köszönhetően tökéletes higiéniát tudunk teremteni otthonunkban.

A párnáknál - akárcsak a matracok esetében - azt javaslom, hogy próbáld ki, mielőtt hazaviszed. Alvásszakértőink minden kérdésedre válaszolnak Alvászaküzleteinkben.

Online rendelnél? Chatelj ügyintézőnkkel, ha információkra van szükséged.

Rendezés:

A műszálas töltetű párnák nagy része úgy készül, hogy a külső huzatba egy belső huzatot varrunk, amelyen zipzár található. A műszálgolyós (szilikon golyó) töltet mennyisége ( ezáltal a párna magassága) így könnyen beállítható.

Ha a keménynek találod, kiszedhetsz belőle, ha túlzottan puha extra töltetet tehetsz bele. Így minden alváspozícióban megfelelő kényelmet tud nyújthat. A műszálgolyós, állítható keménységű párna rugalmas, kellemesen lágy, mégis stabil támasztást kínál a nyaki csigolyáknak.

Viszonylag jól szellőzik. A szililkonból összetevődő töltőanyag jól átszellőzik, tartós, és rugalmas. Ez egy speciálisan kifejlesztett anyag amely antiallergén és környezetbarát. Remekül taszítja az atkákat. Amennyiben allergiás tünetek kínoznak, azért javaslom, fagyaszd le a párnát, ettől a poratkák el- pusztulnak, majd mosd is ki.  A művelet hátránya, hogy a hatékonyság érdekében gyakran meg kell ismételned. Van azonban egy sokkal kényelmesebb megoldás is. A magas hőfokon mosható, azaz szinte főzhető párnák jelentik a tuti megoldást allergia és asztma ellen.

A poratka ürülékében található fehérje váltja ki a tünetek többségét. Az atkákat pedig 60 C° feletti mosással lehet eltüntetni a párnából. A kevert, pamut és műszál huzattal, illetve főzhető antiallergén töltetű párnáknál megengedett, hogy bármikor kimoshatod óket 90°-on nem fog kárt tenni benne. Vagyis: úgy, ahogy vannak, bedobhatjuk ezeket a mosó- gépbe és magas hőfokon kimoshatjuk.