Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Prana Magpárnák

Érezd a hamisítatlan természetet- ez a Prana magpárna

Válaszd az egyszerű kényelmet, és a tiszta lelkiismeretet. A Prana párnák teljes mértékben természetes alapanyagokból készülnek, így kisebb lesz az ökológiai lábnyomod.

A Prana magpárna minden alvópózhoz használható

Remekül beállíthatod velük az ideális párnamagasságot, a töltet mennyiségének szabályozásával. Magyarul, ha magas, vehetsz ki belőle, ha alacsony, tehetsz hozzá. Követik a fej formáját, mindemellett tökéletes tartást biztosítanak a gerinc nyaki szakaszának. Különböző méretben elérhetőek, több huzatvariációval. A töltetek flexibilisek, és remekül hagyják áramolni a vért alvás közben a karjaidban, így búcsút mondhatsz a zsibbadt végtagoknak.

Magpárna akciós ajánlata

Rendezés:

Prana párna nélkül aludni lehet, de nem érdemes

A vánkos felel azért, hogy reggel ne sajogjon a hátad, és a nyakad. A hátfájások 60%-a köthető a nem megfelelő párnaválasztáshoz. Adj magadnak időt, hogy megszokja a tested az új Prana párnádat. Mivel természetközeli anyagokkal töltötték, minden modern sterilizálási folyamat ellenére is lehet egy minimális ,,Föld" illata. Ez egyébként ez nyugtatólag hat az idegrendszerünkre. A vásárlóink tapasztalata, hogy három-öt nap szükséges arra, hogy megszokjunk egy új vánkost. El kell találni a megfelelő magasságot is. Egyébként ez elsőre szinte soha nem jön össze. 

Magpárnák hajdina és tönkölyhéj töltettel

A hajdina, és tönkölyhéj párnák remekül átszellőznek, a hőmérsékletet remekül tartják. A nedvességet beszívják, de el is párologtatják magukból. 

A hajdinahéj egy könnyed töltőanyag, akupresszúrás masszázst biztosít alvás közben a fejbőrnek, nyaknak, és a hajnak.  Japánban hagyományosan ősidők óta használják a a magokat burkoló héjból készült párnákat. Minden testalkathoz és magassághoz állítható, személyre szabható. Ellenben a tönkölyhéjnak természetes fájdalom enyhítő hatása van.

A sterilizálási folyamat, amelyen a szemek átmennek felhasználásuk előtt, nem teszi lehetővé, hogy tápanyagot találjanak benne a kórokozók, és az atkák. 

A Luxury kollekció darabjai azért születtek meg, hogy a lehető legjobban maximalizálják a kényelmet. 100% pamutból készült az angin, és ezen felül egy steppelt külső borítást is kaptak. Ennek köszönhető, hogy a magok okozta súrlódás hangja teljesen minimálisra csökkent.

Mosni nem lehet a töltetet, de érdemes néha kitenni a napra, száradni. Ilyenkor szét kell teríteni a magokat. A frisslevegő átfújja, a nap pedig felmelegíti. A Prana párnákhoz külön tudsz töltetet, és huzatot is vásárolni, minden méretben.